Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (319/629) > >>

vsl:
Здравеите,
Даите да се разберем стига сме се карали напразно!!! Питам те пак в прав текст. Ctah ще споделиш ли някога нещо? Ако да, кога? Мислиш ли че твоят принцип е различен от този на Капанадзе (аз незнам какъв е)? Ще се бориш ли защита на изобретението ти? Имам в предвид патент. Стига с извиненията от сорта на: вие чакате всичко на готово.

Поздрави!

mi68:
Здравейте,
Парата отива в свирката, а не в колелата. Това са етапи в развитието, нищо ново.
Колегата Ctah е много възбуден, напълно го разбирам, същото психическо състояние съм преживял, когато запалих една бобина, взривих една лампа и т.н. Оказа се, че морето не е до колене. От ядрена бомба до АЕЦ е дълъг пътя, от термоядрена бомба до термоядрена централа пътя не е извървян. 
Схемата на колегата Ctah, мисля че имаме удвояване на честотата. От две седмици имам такъв опит с удвояване на честотата, но практически няма грамотно приложение, иначе трябва да има чудесно параметрично самозахранване, но уви не!
Оставете човека на мира и парата да отива в колелата.

miro13:
Здравейте, малка насока според мен за трафовете на Ctah  http://free-energy.na.by/RezUsil.pdf

Ctah:
   HristoDimovHristov!
Защо вкарваш форумчето пак "у лево" ;D  Нали се разбра, че такова животинче НЯМА!

Капацитетите тук (не ги споменавам - ясни са) не един път проявиха достойно поведение...
Толкова сърдити старчета или глухарчета, че чак спрели да пишат в Уикито ;D... голем смех ;D

Пичагата от видеото много добре го каза:  "флаг в руки"

x_name41:
тъй-като колегата Христо Димов, "сложи на масата" така да се каже нещо важно и съществено, то нека изложим и останалата част :)

успешна репликация на установката на Акула

http://www.youtube.com/v/PIf9SZS0HF0?version=3&amp;hl=bg_BG

и вероятната схема

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия