Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (301/629) > >>

x_name41:
прилича на транзисторния ефект

Иван Димов:
   coke2k, това май сме го разглеждали във форума. Прилагам файл - перката на турбината може да е и откъм въздушните мехурчета. И тук има СЕ.

vsl:
Здравеите,

Колега Иван Димов можете ли да ми обясните как става "магията" на последната картинка която сте сложили? На мен просто не ми е ясно къде отива водата. Нали това е затворена обем ( всичко става в един сандък)? Ако мислите че само на мен не ми е ясно обяснете ми го на лични, моля.

Поздрави!

mito_kupona:
Здравей Ctah! Поздравления за успеха!  Каквото е трябвало да реализирам е реализирано. Но за този принцип Капанадзе ще получи патент, защото е подал заявление преди 8 години. Затова аз съм се концнтрирал в друг принцип, който също съм изложил, и който мога аз да патентовам. Успех!

mzk:
mito_kupona,
От това, което си дал като информация оставам с впечатлението, че:
1. Не трябва да се търси нещо видимо на осцилоскопа, т.е. затихващи колебания (например).
2. Задвиващият импулс няма отношение към типична осцилограма, а по-скоро към пространствена форма на полето (  :o )

Не мога да разбера по какъв начин "ускояваш" енергията само с един импулс, при положение, че говориш за неколкократно "натрупване".

Можеш ли да споделиш дали ползваш нестандартна форма на бобината, последователност от няколко бобини? Върти ми се в главата нещо от рода на трифазния т-р на Боб Бойс, където последователно се 'енергизират' намотките, а енергията се сваля от отделна намотка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия