Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (249/629) > >>

EDM electronics:
x_name41,  пусни си малко хеви метал и се успокой. :D

Винаги съм се питал, защо Капанадзе прекарва оня дебел кабел през средата на цилиндричната бобина. Едва ли е за удобство. По-скоро си мисля, че крие нещо вътре и то е важно. Даже помня имаше една негова бобина, беше затапена с тиксо от двете страни. Това потвърждава съмненията ми.

Някой знае ли нещо по въпроса?

coke2k:

--- Цитат на: x_name41 в Март 12, 2013, 08:23:19 pm --- смятам че не малко доказателства бяха предоставени до този момент в подкрепа на тези споменати от мен два метода а накрая някои отново сочат с пръст "те такова животно нема" сякаш не осъзнавайки всичко това, просто съм изумен от такова неадекватно отношение, пълно отричане на Никола Тесла, къде го има това?

--- Край на цитат ---

Само да ти припомня, че не си показал нито едно доказателство за това което дрънкаш. А за Никола Тесла - у нас поне тока е променлив и предполагам у повечето от вас е такъв, така че едва ли има неадекватно отношение или пък пълно отричане. Наистина по-добре послушай какво ти казва колегата EDM electronics и си пусни малко метъл... или чилаут...

mito_kupona:
Здравейте! Не искам това, което ще кажа да изглежда, като заяждане или нещо подобно. Трябва, когато спорим да поддържаме един коректен тон, защото обратното не е в полза на никой.
  Този метод, който предлага x_name41, беше изложен от Виктор Григ преди две-три години. Някъде в темата ги има тези 4 файла. Аз лично проведох необходимите експерименти, но до СЕ не стигнах и затова смятам, че в този метод СЕ няма. Няма да влизам в подробности, защото има колеги, които много добре са описали и разнищили нещата по-нагоре в темата.
   Не знам, може би говорим за едно и също нещо с x_name41, но на различни езици.
Качвам няколко осцилограми от тези мои експерименти.

EDM electronics:
x_name41, освен че палиш на четвърт, ами и нямаш никакво чувство за хумор. Опитвам се да водя диалог по темата, като те разсея от нервните ти изблици във всеки твой пост. Не съм имал лоши намерения спрямо теб.

Не се обиждай на колегата coke2k. Той не вярва в Капанадзе и това си е негово право. Но е добре да се замислиш, защо пък точно на тебе Капанадзе ще ти звънне и ще ти загатне тайната си? Хиляди хора са се свързвали с него и нищо не им е казал, а баш теб те харесал и решил да ти го сподели. Не го ли подлагаш това на съмнение?

Добре, предложението ти е интересно, но не знам защо ти го приемаш безрезервно за вярно, без да си го доказал на практика. Хубаво е към твоята теория да обясниш и най-важното: от къде се взема допълнителната енергия, т.е. къде е отворена системата за СЕ, която влиза в нея и как?

За "хеви метала". Понеже аз самият съм хеви металист  8)  ;D, слушам всеки ден, вдига ми настроението, кеф ми става на душата, прочетох ти рекламата под аватара "музиката удължава живота" и така те закачих....

mito_kupona:
Ето и осцилограмите, че първия път не се получи.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия