Алтернативни енергоизточници > Генератори на Tariel Kapanadze и Donald Smith

Генераторът на Капанадзе - всички мнения и конструкции на едно място

<< < (236/629) > >>

coke2k:
Радико - няма нужда от пускане на нова тема специално за видовете мед - който иска намира информация и разбира кое за какво е. Просто трябва да се научим да  отделяме кое е истина и кое е "Болшой театър".  Ако слушаме бай Капанадзе  то не бяха заземления, не бяха безкислородна мед, не бяха принцип на лоста , не бе Тесла, не бе Мелниченко и не знам си още какво...
Ще кажа точно какво мисля: Капанадзе не знае нищо - той не знае какво е трифазен източник на ЕДН, не знае какво е звезден център, не знае как се получава 220 и 380 волта, не знае какво е звезда и какво е тръгълник, не може да мери ток към земята или от земята и да твърди, че при трифазен вариант няма да има нужда от земя - аз даже не знам вече какво всъщност твърди той. Всеки път като излезе някаква информация - ново 20.....
Така - по същество - мисля, че има смисъл да се мисли по темата Едвин Грей и Тестатика. Там има данни от реални измервания, има публични демонстрации правени пред физици и инвеститори, има много документация има много кореспонденции има много свидетели (и то от научни среди , а не като при бай Капанадзе - что ето - ето радиатор смяхх смяххх), чертежи има достатъчно - и най важното има доказателства. Който иска може да отиде в Швейцария и да види с очите си Тестатика и никой няма да му иска 10000 долара за демонстрация и да казва, че след всяка демонстрация генератора се унищожава и т.н
Хайде, Поздрави. Дано да излезе нещо смислено най-накрая.

giunal:
coke2k Не съм съгласен с това, което си написал за бай Капанадзе :)!!! Напротив, той много добре знае какви са тези неща дето си ги е описал. Въпросът е, че дава много малко информация за своята установка!!! И всеки трябва сам да сглобява отделните детайли!!! Ако може де!!! То нали знаеш 100 души сто мнения и 100 000 отделни мисли!!!

coke2k:
Добре,
аз казвам, че това е моето мнение. Според мен просто е безсмислено да се атакува установката Капанадзе тъй като първо няма никакви доказателства, които да доказват работоспособността й  и второ забелязвам сериозни пропуски в познанията на Капанадзе по отношение на трифазни вериги - па ако ще и това да е част от театъра.  Изглежда крайно несериозно и по никакъв начин не може да привлече интерес в аудитория от физици или енергетици или каквито и да са хора със задълбочени  познания по електротехника.  Той пуска фишек след фишек и изглежда профан на тема електротехника. За това нека не си губим времето с неговите свръх технологични паметници. По-добре е да се насочат усилията върху установки много по конкретни и с много повече документи. Тестатика е освидетелствана от С.Маринов за работоспособна и с нея са правени демонстрации пред физици инженери доктори на физичните науки от различни европейски университети. Същото важи и за моторите и генераторите на Едвин Грей. При Капанадзе няма такова нещо - там нивото на презентации е селско-клюкарско леко ганьовско абе направо мангалско тука има тука нема. Не случайно няма нито една демонстрация пред ерудирани лица.
Пак казвам така ми изглежда на мене ситуацията не искам да се конфронтирам или да убеждавам някого.

giunal:

--- Цитат на: coke2k в Февруари 24, 2013, 02:33:42 pm ---................
Пак казвам така ми изглежда на мене ситуацията не искам да се конфронтирам или да убеждавам някого.

--- Край на цитат ---

Да, тя така изглежда но ако прегледаш видеоматериалите за Капанадзе машините, мисля че, ще се съгласиш с това, колко са гениални те. А иначе какво да кажа!!! Добър е, много е добър!!! Но....... как, да се доберем и до знанията му!?!? Те това е въпроса!?!?

Радико:
Да бе много е добър, Като ,като мошеник, измамник, каквото си избереш от трите, но не и друго.   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия