Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.
Слънчеви панели | Соларни батерии | Фотоволтаици | Фотоволтаични системи | Цени
@praktik:
--- Цитат на: coke2k в Ноември 18, 2013, 07:28:33 pm ---http://www.ebay.co.uk/itm/100-6x6-Poly-Solar-Cell-3-7W-DIY-ARISE-BANKRUPTCY-STOCK-/251369251300?pt=UK_Gadgets&var=&hash=item3a86c661e4
Ако имаш желание можеш сам да си го направиш за около 200 лева ще имаш над 200 вата - и един подходящ контролер за заряд на батерията и си готов. Ако търсиш нещо готово най-евтиното, което съм виждал е около 200 вата 300 лева и то ако купиш много бройки.
Поздрави
--- Край на цитат ---
За съжаление този сайт към който си дал линк, е чужд, пише на английски и въобще не мога да си поръчам от него :(
Нещо българско няма ли ?
hanibal:
Имам фотоволтаични клетки за продаване ,най различни размери скайпа ми е mushmul4o ако ти представлява интерес .... цената е окло 1.3 до 1.5 лв за ватпик мощност за различните видове . Предлагам също EVA foil PET foil и всичко необходимо за исработката на фотоволтаичен панел ... контролери диоди и прочие
GTV:
Честита Нова година! Добре дошъл във Форума! Съжалявам че си продаваш клетките и не си им намерил реализация.Продължавам да си мисля че си сериозен човек и ще споделиш опит.
Поздрави!
hanibal:
реализация им намерих :) направих си 2 панелчета за да си начеша крастата.Сега когато ходим за риба има с какво да дозареждам АБ който ползваме а другото в къщи осветление в градината жената да се кефи . Има полза да се направи цял комплекс от фотоволтаици , НО ... няма време :( направих си и печка за печене на панелите .... вакум помпа за вакумирането преди печене .... но до там ми стигна времето а и НАЙ важното ОЛЯХ се с поръчването на клетките ...по груба преценка бяха около 2квпик мощностите :) полека полека ги реализирам .... хубаво е да се почне с по малки клетки за да се привикне ... след това към по сериозните
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия