Форум > Продавам/купувам, магазини за електроника, магнити, части и др.

Слънчеви панели | Соларни батерии | Фотоволтаици | Фотоволтаични системи | Цени

<< < (2/2)

@praktik:

--- Цитат на: coke2k в Ноември 18, 2013, 07:28:33 pm ---http://www.ebay.co.uk/itm/100-6x6-Poly-Solar-Cell-3-7W-DIY-ARISE-BANKRUPTCY-STOCK-/251369251300?pt=UK_Gadgets&var=&hash=item3a86c661e4
Ако имаш желание можеш сам да си го направиш за около 200 лева ще имаш над 200 вата - и един подходящ контролер за заряд на батерията и си готов. Ако търсиш нещо готово най-евтиното, което съм виждал е около 200 вата 300 лева и то ако купиш много бройки.
Поздрави

--- Край на цитат ---
За съжаление този сайт към който си дал линк, е чужд, пише на английски и въобще не мога да си поръчам от него  :(
Нещо българско няма ли ?

hanibal:
Имам фотоволтаични клетки за продаване ,най различни размери  скайпа ми е   mushmul4o ако ти представлява интерес .... цената е   окло  1.3  до 1.5  лв  за  ватпик  мощност за различните  видове .  Предлагам също  EVA  foil    PET foil  и  всичко необходимо  за исработката на  фотоволтаичен панел ... контролери диоди  и прочие

GTV:
Честита Нова година! Добре дошъл във Форума! Съжалявам че си продаваш клетките и не си им намерил  реализация.Продължавам да си мисля че си сериозен човек и ще споделиш опит.
   Поздрави!

hanibal:
реализация им намерих :)  направих  си  2  панелчета    за да  си начеша  крастата.Сега когато  ходим  за риба има с какво  да  дозареждам  АБ който ползваме  а  другото  в  къщи   осветление  в  градината  жената  да се  кефи . Има  полза  да се  направи  цял комплекс  от  фотоволтаици , НО ... няма време  :(    направих  си   и  печка   за  печене на  панелите  .... вакум помпа  за  вакумирането преди  печене  ....  но   до  там ми  стигна времето а и НАЙ  важното  ОЛЯХ  се с  поръчването на  клетките  ...по  груба преценка  бяха  около  2квпик  мощностите :)   полека полека   ги  реализирам .... хубаво е  да се  почне  с   по малки  клетки   за да се  привикне  ... след  това  към по  сериозните 

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия