Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 42633 пъти)

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 006
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #330 -: Декември 27, 2025, 10:08:05 pm »
По повод "доказателствата" на Краниста - създателя на Гравицапа, който е от софийските села, ето още по-убедителни от неговите, с по-голяма тежест, моля да вярвате, моля:

Предполагам нямате съмнения в историята, тя е истинска....  :)

Виж пощенската марка от Скопие - долу

• Много Напреднал
« Отговор #331 -: Декември 27, 2025, 11:14:44 pm »
НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ДРОГАРЕ!

Михаил Кузмов каза:
Остава да гласувам за партия ППДБ.
Той се асоциира с тази партия - няма лошо....

Нека видим, какво означава тази абревеатура?
"Педофили, педерази, дебили и боклуци" - ето това означава.
Да припомня: директора на даскалото от Варна, който постави камери в тоалетните на момчетата - скрити камери, за да ги наблюдава и да си прави записи - е от тази партия, а тя е партията на Кузмов.

А неговия солташак Горелката също гласува да го управляват педали - кмета на София.
Волю-неволю електората им на тия двамата, на париите ми, на идеологиите им - евроатлантическите, е предимно съставен от педали и педофили, те монтират скрити камери в детски тоалетни.

Винету е разследван за групова педофилия.
https://www.tiktok.com/@dimitarnaydenov55/video/7581779871655857430

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 575
« Отговор #332 -: Декември 28, 2025, 06:07:15 am »
Мислех че можеш да съчиниш нещо ново! Но очевидно магистратурните ти знания са само толкова! Горкият бащица! Изнемогвал докато плащал изпити, и на края, това което четете ежедневно, ДРОГАРЕ!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 843
« Отговор #333 -: Декември 28, 2025, 11:03:11 am »
Мислех че можеш да съчиниш нещо ново! Но очевидно магистратурните ти знания са само толкова! Горкият бащица! Изнемогвал докато плащал изпити, и на края, това което четете ежедневно, ДРОГАРЕ!

Казах ти, Мишо - това е присъщо за русофилистиците от Израждане. Пуска им се "шпаргалка" и тяхна партийна задача е да бъде повтаряна във всички канали, до които имат достъп. Смятат че така хората ще повярват.
И трябва да бъде повтаряна ежедневно, всяка седмица. Така са промили техните мозъци, сега те се опитват да промят чуждите мозъци по тоя начин.
Но както нееднократно се опитах да намекна на патладжана - това върви само върху хора с много първосигнално мислене. Ония де идват на жълтите павета щото са им платили автобуса "да се разходят из Софията" и са им обещали и сандвичи със сирИнИ.
Утре ги чакам за "последно танго" в защита на лева. Пак ще ги карат кат добитък на площада, пак ще опикаят фонтана пред Президентството... Надявам се след Нова година да разберат че вече е безмислено, ама... не съм съвсем сигурен.

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 634
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #334 -: Декември 28, 2025, 11:54:18 am »
Цитат
Така са промили техните мозъци, сега те се опитват да промят чуждите мозъци по тоя начин.
Но както нееднократно се опитах да намекна на патладжана - това върви само върху хора с много първосигнално мислене.

Честно казано, за сметка на това,  juliang твоят мозък, очевидно не е полиран, а по скоро увреден. Но няма как да го разбереш, защото не можеш. Просто е невъзможно. Особено за индивид който смята, че да защитаваш националната си валута е смешно, русофилско, и да не използвам други твои епитети, показващи ниска култура. EDM electronics и Vitan са другата крайност. Не знам защо изобщо се напъват да променят нещо в твоето "съзнание", като в това нямат никакъв шанс. Това е елементарна психология, виждаш само това което искаш да виждаш, всичко останало не съществува. Четеш и търсиш информация, която пасва на твоето мислене, всичко друго е най-добре да игнорираш, неглижираш и най-вече иронизираш.
И двете страни правите едно и също, вече години и резултатът е 0. Надявах се , че по-умните ще спрат да бият "глава в стена", но уви, умните свършиха.

Наблюдавам и друг феномен. Хора, които изглежда живеят само с една цел. Да присъстват ежедневно в този форум и да нямат пропуск в коментарите си. Да няма тема, в която да не се взима участие.  Това малко ми прилича на "психично заболяване", ама знам ли, аз не съм лекар.

Между другото поредната тема която ще замине не само в кошчето, но и извън него...

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #335 -: Декември 28, 2025, 12:09:16 pm »
Честно казано, за сметка на това,  juliang твоят мозък, очевидно не е полиран, а по скоро увреден. Но няма как да го разбереш, защото не можеш. Просто е невъзможно. Особено за индивид който смята, че да защитаваш националната си валута е смешно, русофилско, и да не използвам други твои епитети, показващи ниска култура.

По време на едномесечната ми "отпуска" какво се случи? Може би страстите стихнаха?
Кой определя като "педали" всички, които не са на неговия акъл? Кой повтаря всяак седмица едни и същи неща? Ако не ме лъже спомена, причината за бан-а ми беше точно "спам". Не виждаш спам в това де бълва ЕДМ-чо еждневно? "Педофили, педерази, дебили и боклуци" - болднато, повтарящо се ежедневно.

И как па се включи кат видя "русофилистици" веднага... :)

И не - няма да има нито един пропуск. Докато ти не почнеш да не допускаш пропуски в модерирането на форума.

Изтрий тая тема, да видиш кой ще изрови поредната забравена в която да продължи да си бълва пропагандата. Или ще си отвори нова. И ти пак ще го подминеш.

П.С. И да разтоварим напрежението с малко хумор и сатира :) https://fb.watch/EgLDUpw5_L/
И да не кажете че съм партийно пристрастен :) https://fb.watch/EgMeVZ6EU4/
« Последна редакция: Декември 28, 2025, 12:33:42 pm от juliang »

• Много Напреднал
« Отговор #336 -: Декември 28, 2025, 12:35:47 pm »
За да се оправят нещата аз дадох най-доброто предложение:
Пожизнен БАН във форума за мен и за тия соросоидни гУведа - двамата дъртаци Горелката-Албинос и БАН-дсия михлюз и промишлен социалистически крадец, които защитават своите хора педеразите и педофилите евроатлантици.

Пределно ми е ясно, че няма да мога да ги променя, те са си прости по рождение.
Целта ми е наказанието, от което те докато съм тук няма да могат да избягат. Аз притежавам необуздана енергия, а те са лимитирани. Прошка за тях няма да има.

И да се молят, ако ни мобилизират, да не се паднем в една рота - тогава трябва наистина да се страхуват. Сега така от разстояние са курнас.

На дъртия фашист възпитан в ненавист от баща си, няма да простя.

Пак предлагам - пожизнен бан, тия ще ги забера със себе си в "отвъдното", цяла дузина, тяхната верица сорослясала....

Следва и нещо друго да се разбере:
36 г всеки се прави да не е краен, но нещата не вървят. Само с крайни действия ще се оправят нещата, като в Украйна. Власт не се сменя с избори и приказки, а с юмруци и шутове. Който не го е разбрал, така ще му мине живота, все тези евроатлантически педали и крадци, ще го управляват.

Запуши му устата на тоя софийски циганин, как може така нагло да се разпорежда?

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #337 -: Декември 28, 2025, 12:43:28 pm »
Е за това говорех... :) Никаква култура на общуване, никакво уважение към опонента в дискусията.  За тоталната липса на чувство за хумор мисля че няма смисъл да споменавам.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #338 -: Декември 28, 2025, 02:32:04 pm »
Случайно някой да си спомня, че аз бях олигарх! Що така сега? Разжалван ли съм?

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #339 -: Декември 28, 2025, 02:35:31 pm »
Родителите ми били фашисти! Нищо подобно! Баща ми е ветеран от ВСВ! Ранен в коляното от германски шрапнел, спасен от боен другар! Куц до смъртта си!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #340 -: Декември 28, 2025, 02:38:27 pm »
До администратора! Ако това не е достатъчно, ще продължа, за да си на ясно, що за цървул разбираш и защитаваш!

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #341 -: Декември 28, 2025, 02:42:09 pm »
... Следва и нещо друго да се разбере:
36 г всеки се прави да не е краен, но нещата не вървят.
Младежо, ти си на... 38... от каква камбанария разправяш на по-възрастни хора кое как е било? Смешен си, не го ли разбираш?

P.S. Всички прилики с действителни лица от този форум и съвпадения в изразните средства са абсолютно случайни: https://fb.watch/EgUaQMUYc7/

Активен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #342 -: Декември 28, 2025, 03:16:41 pm »
Преди само 30 години...

Неактивен dymelsoft

• Administrator
  • Стабилен
  • Публикации: 634
  • специалист, не носи на пиене
« Отговор #343 -: Декември 28, 2025, 05:07:20 pm »
Така. Виждам, че отново липсва разбиране на основния проблем. А той е следния:
juliang, кой и кога точно те "назначи" за основен "опониращ" ?
EDM electronics, насочи персоналната си злоба в нещо полезно. Нищо лично просто съвет.
Михаил Кузмов - не защитавам никого. Лично, твоето участие в тези теми ми идва малко в повече.

Ако единствено пълно отстраняване на Вас от форума е решението, да се спре безкрайното, безсмислено писане и създаване на ненужни и най-вече деградивни теми, то ще го получите. Ще ви освободя от това "бреме" така да се каже. Сигурен съм, че няма да бъде голяма загуба за форума.
Само да вметна juliang
Цитат
Докато ти не почнеш да не допускаш пропуски в модерирането на форума.
Не мисля, че си човека който да определяш какво да модерирам и какво не. Нещо неясно???

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 261
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #344 -: Декември 28, 2025, 05:30:32 pm »
Да бе отстрани го този Юлиян да могат руските агенти да си публикуват материалите на воля  ;)
Вече се чудя дали и за теб не са заделили някой процент.
И не ми казвай, че няма такова нещо. Съвсем умишлено се регистрирах в една такава група в телеграм за да видя за какво иде реч. Е, ВИДЯХ.