Автор Тема: Карашик и калабалък  (Прочетена 37853 пъти)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Публикации: 4 685
  • Vae victis !
Re: Карашик и калабалък
« Отговор #315 -: Вчера в 05:27:39 pm »
Дали пък ще се случи?
Не.
Защо? Тест за интелигентност и осведоменост за "обстановката".
Обяснения?
Само срещу писмена молба.

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
  • Публикации: 2 567
« Отговор #316 -: Вчера в 06:09:34 pm »
Не.
Благодаря! Изчерпателно! На едно мнение сме! Ще го сменят!

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #317 -: Вчера в 06:13:22 pm »
Нещо не си мязат май! Кажи на ЕДМчо да не прави фактчек, от FB е!

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
  • Публикации: 6 828
« Отговор #318 -: Вчера в 06:14:53 pm »
... ваща верица соросоидна, че много го навирихте напоследък:  :D  ;D

Някои от вас си прекарват празниците, за да сипят хейт и закани. Такъв ненужен хленч и толкова сополи отдавна не бях виждала. За момент се замислих как е възможно на Рождество Христово да занимаваш хората със себе си, защото някой те бил обидил, и поради това решаваш да посветиш времето си във Фейсбук, за да се оплакваш дълго и напоително, вместо да общуваш със семейството си и да не се занимаваш с безсмислени тъпотии..
Но тъй като моите празници също са тъжни, проявих някакво разбиране към сълзливите драми и потънах в мъката си. Тъжно ми е, приятели. Тъжно ми е за Къстадин и преданите му копейки. Замислете се каква Коледа си изкарват. Представете си тяхната тъга, скръб и болка. Та на тази Бъдни вечер за последен път сложиха българска паричка в питката си, а само след няколко дни ще се сбогуват с българския лев.
Ние им взехме суверенитета, без да ни мигне окото. Лишихме ги от българщината. Отнехме им смисъла. Обезсмислихме съществуването им. Подиграхме се с битката им. И ги изправихме пред сериозен проблем да се чудят и маят как ще живеят оттук нататък.
Вижте на какво прилича главната копейка и кажете, не ви ли става мъчно и на вас? Ето, например, преди малко една госпожа ми написа, че имам странен вкус и харесвам „измамници“. Само че аз няма да се разплача, защото не ми останаха сълзи заради късата копейчица, след като осъзнах пред какво предизвикателство е изправен и в какво страдание е затънал както той, така и всички родни русофили.
И така, приятели. Оплаках ви се и ми олекна малко на душата. Щастлива съм, че ви има и мога да излея своята болка пред вас и да споделя терзанията си, защото знам, че ще ме разберете и мога да разчитам на вашето съчувствие. Благодаря ви!
Желая ви прекрасна нова година, изпълнена с разум, радост и много евробанкноти, които да си харчите на воля и с кеф.
На родните русофили пожелавам от сърце да не стихва мъката им, а русия да върви н@хуй. Нека новата година да бъде неспокойна за тях и да посветят дните си в търсене на изгубения смисъл.

Svetla Dobreva, Facebook :)

Неактивен Михаил Кузмов

• Специалист
  • Много Напреднал
« Отговор #319 -: Вчера в 06:52:18 pm »
Щом ще се разпада бягам за там! Обява,"Купувам копейки за джобни"

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 002
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #320 -: Вчера в 07:07:41 pm »
Не мога да преценя, вероятно вие:
100-тина натовски офицери са отишли във вечните лобни полета снощи при атака с кинжали на Путин.
Не знам и какво са правили там, те с РуЗия ли воюват или чл. 5-ти от НАТО са изпробвали.
Явно не се задейства тоя член, ама сега много ли малко ли е това, да платиш със 100 живота на евроатлантици, не знам, вие кажете.

БАН-ския михлюз Кузмов /изключително прос човек/ сега за педерази-политици ли гласува или за педофили, вие кажете?

Горелката не крие - публично заяви, че гласува за кмет потомствен комунист и ДС, вуйчо му е и масон, а самия квет е и педерас.

Имам чувството, че тия няма за кой нормален да гласуват, само педали и депофили.
Оня директор на училището, дето поставил камери в тоалетните е от партията на педеразите ППДБ - на Кузмов партията.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #321 -: Вчера в 07:19:04 pm »
Не мога да преценя, вероятно вие:
100-тина натовски офицери са отишли във вечните лобни полета снощи при атака с кинжали на Путин.
Не знам и какво са правили там, те с РуЗия ли воюват или чл. 5-ти от НАТО са изпробвали.
Явно не се задейства тоя член, ама сега много ли малко ли е това, да платиш със 100 живота на евроатлантици, не знам, вие кажете.
Това са колегите на ония от мазетата на Азовсталь сигурно?
Аз залагам че са поне 5 000. Генерали, адмирали от ВМФ, от ВВС, и тук-там някой астронавт от НАСА. Но със сигрност - от полковник нагоре.

...а самия квет е и педерас.

Имам чувството, че тия няма за кой нормален да гласуват, само педали и депофили.
Оня директор на училището, дето поставил камери в тоалетните е от партията на педеразите ППДБ - на Кузмов партията.
Имам роднина - психиатър, психотерапевт. Ще ти напраи отстъпка за консултацията. Знам, трудно е да разказваш за чичковците, с които си си играл на чичо доктор в мазето като малък, но съм сигурен че ще ти помогне.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #322 -: Вчера в 07:46:57 pm »
Има един "финансист" във форума, който няма 2 лв. за зор-заман спестявания, но иначе много разбирал от финанси  :D, той не само беше предрекъл, но и злобно се подиграваше, как рублата щяла да се срине сега от 2022 г. насам, ще го познаете - прилича на циганин-албинос  :), в най-добрия случай яко е ползвал перхидрол  ;).

Много е смешен, на най-вече проС.  :)
Защо казвам, че е проС?
През февруари 2022 курса на рублата спрямо долара е бил 75-100,
сега 3 г. по-късно курса е 77.

Представяте ли си колко разбира тоя, ще се сетите кой е, сигурен съм.  ;)
Ако не се е напил по празниците - както обикновено  :D, ще се появи и ще изреве на умряло.   ;D

Обяснено като за финансови анализатори:
<a href="https://www.youtube.com/v/R6YLMHTYGaw" target="_blank" class="new_win">https://www.youtube.com/v/R6YLMHTYGaw</a>

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #323 -: Вчера в 08:23:41 pm »
Гледаме с евроатлантически гняв срещу историята! Задължително.

https://topasnew24.com/22221-chtd-s-margaritoj-simonjan-271225-smotret-onlajn.html

Обръщаме внимание на следното:
Руснаците разквартировани в немски град през Втората световна война.
Някаква фрау набрала "рота" жени, готови да обслужват съветските войски...

Някак си историята има навик да се повтаря - ако не знаете.

П.п. Тази, която говори е била американска стипендиантка и живяла в САЩ.
Само за протокола.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #324 -: Вчера в 09:30:05 pm »
Видях "Маргаритой Симонян" в линка и рЕзко ми пропаднА желанието да се запознавам с фактите... :)

Неактивен VITAN

• Много Напреднал
  • Vae victis !
« Отговор #325 -: Вчера в 09:35:26 pm »
Видях "Маргаритой Симонян" в линка и рЕзко ми пропаднА желанието да се запознавам с фактите... :)

Фактите са опасна работа!
Особено тия, които казват, че духовната проституция се наказва "горе"
по-зле от телесната...
(за която идеше реч изпървом, а намекнато за втората после).

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #326 -: Вчера в 09:40:00 pm »
ЕДМ-чо, чакам да се преобуеш в полет както кумира ти Киро Брейка: https://fb.watch/EfXKx7KHoM/
Надявам се че поне него ще го изслушаш.
И за Витко се отнася...

Неактивен Радико

• Много Напреднал
  • Публикации: 7 256
  • Потребителя не съществува
    • http://martinov-radiko.blogspot.com/
  • Скайп: radiko1a
« Отговор #327 -: Вчера в 09:41:16 pm »
Фактите са опасна работа!
Особено тия, които казват, че духовната проституция се наказва "горе"
по-зле от телесната...
(за която идеше реч изпървом, а намекнато за втората после).
Ами замисли се в такъв случай Витане. Че всички сме на години и не ни остава много време да искаме прошка.
И като съм почнал така и така да пиша:
Разгледай прикачената снимка, че май ти твърдеше, че такава държава и такъв народ нямало.

Неактивен EDM electronics

• Сериозен Експериментатор
  • Много Напреднал
  • Публикации: 5 002
  • Втория 9-ти септември иди, иди ...
« Отговор #328 -: Вчера в 09:44:55 pm »
Михаил Кузмов каза:
Остава да гласувам за партия ППДБ.
Той се асоциира с тази партия - няма лошо....

Нека видим, какво означава тази абревеатура?
"Педофили, педерази, дебили и боклуци" - ето това означава.
Да припомня: директора на даскалото от Варна, който постави камери в тоалетните на момчетата - скрити камери, за да ги наблюдава и да си прави записи - е от тази партия, а тя е партията на Кузмов.

А неговия солташак Горелката също гласува да го управляват педали - кмета на София.
Волю-неволю електората им на тия двамата, на париите ми, на идеологиите им - евроатлантическите, е предимно съставен от педали и педофили, те монтират скрити камери в детски тоалетни.

Неактивен juliang

• Заинтригуван
  • Много Напреднал
  • *
« Отговор #329 -: Вчера в 09:58:38 pm »
РОССИЯ — АДСКАЯ МАТРЁШКА
Россия — это не страна. Это адская матрёшка. Вскрываешь одну — а там следующая, ещё более вонючая. Расскажу я вам сказочку. Новогоднюю - слушайте!
Сдохла царская империя — самодержавная, тупая, кровавая.
Казалось бы, всё, крышка гроба, история закрыта.
Но нет — из разложившегося трупа тут же вылупилась новая гнида: СССР.
С тем же культом вождя, тем же презрением к человеку, той же жаждой войны — только с красным флажком и марксистской чепухой для маскировки.
Угробили совок — рухнула плановая экономика, лопнуло лагерное государство, казалось бы, вот он шанс.
Последний.
Но снова — щелчок.
Из дохлого советского тельца полезла следующая тварь: кгбэшная Россия.
Мелкая, злобная, мстительная.
Без идеологии — кроме ненависти.
Без будущего — кроме войны.
Без смысла — кроме «можем повторить».
Каждая оболочка обещает «возрождение».
Каждая заканчивается кровью.
Каждая уверяет, что теперь-то уж точно будет «вставание с колен».
И каждый раз — сапог, кнут, лагеря, трупы и враньё.
В этой матрёшке нет последней, светлой фигурки внутри.
Там не спрятана свобода.
Там не лежит демократия.
Там не спит «нормальная страна».
Там — пустота.
Гниль.
И вечное желание убивать соседей, чтобы не смотреть на себя.
Россия не умеет заканчиваться.
Она умеет только перелиньивать, сохраняя одно и то же нутро.
Империя → совок → ФСБ-государство.
Разные вывески.
Один и тот же ад.
И пока эта матрёшка не будет разбита, а не просто переименована, она будет снова и снова вылупляться — каждый раз обещая «новое начало» и каждый раз принося старую смерть.

Валерий Бочков