Какво нямаш бе Моторчо? Пенсията ти е малка ли? 
На асеновградския емигрант в Пловдив, когато е работил в БАН незаслужено и е бил там на курорт, защото нищо не е работил, и е вземал заплата тогава от 450 лв. 80-90 години, когато моя баща е получавал като счетоводител 220 лв. с 40 г. стаж,
КАКВО МУ Е ЛИПСВАЛО, та е решил да си повиши дохода, като краде винкели, бургии и гайки?

Колко пъти съм го питал, какво си ралботил в БАН?
Тъй мълчи кът бит педерас на гей-парад, просто защото го е срам да каже, че нищо не е работил. Стоял е и и взимал пари.
Затова винаги съм казвал:
Не прави добро. Не давай нищо, защото примера на СССР към своите "братя" - всички предатели, показва, че няма ненаказано добро.
Ти
Горелка,
какво ти липсваше в соца, когато баща ти те уреди и
направили комунистите цял щат специално за тебе в ДС и също си си клатил кракака по цял ден, не като сега заврян в миризмите и боклуците, че да си толкова недоволен и си обърнал и резбата в идеологиите?
Вие имате нещо много общо - пошлостта ви е обхванала, като плесен.
Ти гласуваш за гей-кмет, като знаеш, че е от аканъ комунистически род и по-големи ДС-ари от тях аз не виждам.
Той /асеновградския/ гледай за какави партии гласува:
1. Иво Свирчев, 2. Божанков, 3. Кокора .... все отбор бити аканъ педераси, солташаци на крадците от ГЕРБ.
Волю-неволю педерастията бавно, но сигурно ИНДИРЕКТНО прониква в живота ви, а някой слънчев ден неусетно и директно. 
Дет съ вика: Дукът съ усетиш и той влязъл целия, до макарите, до тапа.

Вие, не аз избирам педераси да ме управляват. Това е вашата европейска цивилизация, която нормалните хора наричат
АНТИ цивилизация.