Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 06, 2025, 07:25:46 pm ---ЕДМ-чо обясни ми как да ти пусна няколко единици от тая БРИКС валута (дори не разбрах как се казва) по БриксБридж-а, че нещо съм много изостанал технологично... :)
--- Край на цитат ---
Ти не просто си изостанал технологично, то това е ясно и без да го самодиагностицираш ;), ти си изостанал цивилизационно. :)
Само да напомня и аз едни твои изказвания:
- как щяла рублата да девалвира - чакаме я вече 4 г., тя пак така си седи. :)
- как Путин бил във някакъв фризер, а двойникът му е приел неговия образ.
Че той тоз двойник много умен бе, той по-умен от оригинала се оказа.
Начи аз съм за двойника, нека оригинала си седи във фризера. ;D
Не знам каква е причината при теб, дали е от много изпита бира и ти е докарала някаква вреда или си по рождение така.
Виж Михаил Кузмов по рождение е толкова тъп. :) Ми той в помощно училище е учил - специалност "зидар" и "мазач". На него завалийката му дай да разпространява лъжи и евросоросоидни пропаганди с плакати-кулажи и ги представя, като научни трудове.
VITAN:
Жужи,
не само си назад, но вече и силно у лево!
Жив да не бях!
Виж Саня-та какви официални USA документи публикува!!!
Изби рибата! Упс, ошибочка, ЕС и НАТО !!
https://rutube.ru/video/9ca0bd30e6a35269663e48c58f2d55f7/
П.п. Над 5 часа разговор с Путин на зетя на Тръмп и московските ресторанти правят чудеса...
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 06, 2025, 07:46:57 pm ---- как щяла рублата да девалвира - чакаме я вече 4 г., тя пак така си седи. :)
--- Край на цитат ---
Ти нямаш спомени, ма аз се сещам как долара десетилетия наред струваше 98 стотинки според БНБ. Много стабилен беше тоя долар тогава, да знаеш... или лева беше стабилен... не знам вече. Абе цареша една стабилност по света :)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 06, 2025, 07:56:24 pm ---Жужи,
не само си назад, но вече и силно у лево!
Жив да не бях!
Виж Саня-та какви официални USA документи публикува!!!
Изби рибата! Упс, ошибочка, ЕС и НАТО !!
https://rutube.ru/video/9ca0bd30e6a35269663e48c58f2d55f7/
П.п. Над 5 часа разговор с Путин на зетя на Тръмп и московските ресторанти правят чудеса...
--- Край на цитат ---
Тоест това вече е неактуално? :)
EDM electronics:
Има само две положения - къса клечка и дълга клечка:
- или НАТО само се свива в границите до 1991 г.
- или с шутове и ритници, като се почне от Литва, Латвия е Естония, Прибалтика и т.н., Русия само ще премести границите.
Няма не искам, няма недей, никой не те пита. Или, или...
Оплаквай се на хисарския поп соросляк такъв. :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия