Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
VITAN:
Зеленски се застъпи за провеждане на избори само на контролираната от Киев територия, въпреки че в Русия в момента живеят между 5 и 10 милиона украинци
(... ии к'о праят при аХресора?! ...)
Президент на Украйна Володимир Зеленски заяви, че Украйна ще върне кредита от 90 милиарда евро само ако Русия изплати репарации. Такова изявление той е направил по време на съвместна пресконференция с министър-председателя на Португалия Луишо Монтенегро, предава УНИАН.
„Получихме 90 милиарда за 2026-2027 година. И вие знаете, че разчитаме да използваме всички 210 милиарда руски активи. И разбираме, че този безлихвен кредит от 90 милиарда Украйна ще върне само в случай, че Русия изплати съответно тези репарации на Украйна“, посочва Зеленски. (... Д,Б! ...)
Президентът на Украйна подчертава, че това е важна финансова, геополитическа и политическа победа. По неговите думи, лидерите на Европа са показали своята сила и са имали достатъчно интегритет за такова решение.
П.п. Не е луд този, който краде от баницата... луд е тоя, който я плаща.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Вчера в 08:09:43 pm ---A Аз примерно дори не съм си и помислил да си слагам газова уредба на бензиновата кола за да спестя някоя стотинка...
--- Край на цитат ---
Аз моята Жигула я карам на дърва и дървени въглища от бензиностанциите.
Скоро целия ЕС ще мине на дървени въглища, газ йок, а с еврото ще си палите печките скоро.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 08:18:34 pm ---Зеленски се застъпи за провеждане на избори само на контролираната от Киев територия, въпреки че в Русия в момента живеят между 5 и 10 милиона украинци
(... ии к'о праят при аХресора?! ...)
--- Край на цитат ---
Ма в Донбас не живееха ли ентически руснаци, де просто ги освободиха? :) Какви украинци видя и къде?
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 09:07:28 pm ---Скоро целия ЕС ще мине на дървени въглища, газ йок, а с еврото ще си палите печките скоро.
--- Край на цитат ---
https://tradingeconomics.com/commodity/eu-natural-gas
Ти по-добре извангувай накъде ще отиде цената не уралския нефт :)
EDM electronics:
Вангувам:
Пловдивския фашиС едно време е крал, сега го виждам пак краде, на косъм съм до го разконспирирам публично, всичко знам за него.
Кът мишка ше са крий.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Вчера в 09:29:47 pm ---
Ти по-добре извангувай накъде ще отиде цената не уралския нефт :)
--- Край на цитат ---
Замисли се, какво става когато едни държави купуват евтин нефт, а други скъп.
Какво става с икономиките им?
Какво става с конкуренцията?
От 2026 г. забраняват ЕС да купува руски петрол.
Въпросът е какъв ще купуват?
Ще купуват турски, индийски, китайски и американски.
Разликата между тях и руския е една надценка и едно замяна на име - така става правоверен и не е руски.
Баламата ще плаща руски нефт с друго име, но само и само да не се казва руски и неговия нефт ще е най-скъпия на международните пазари.
Та то това е и целта на Русия и САЩ.
Икономиката на ЕС се руши ката ден и сигурно.
В Германия за 2 г. са фалирали 22 000 фирми.
Фолксваген затвори вчера завод в Германия и е на път тотално да затвори.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия