Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
EDM electronics:
Всеки опит на соросляка да надигне глава съпровождам с обезглавяващ удар. Не прощавам - такава ми е природата, и винаги побеждавам. :)
В този ред на действие от моя страна, ето ви една новина, от която аз ще се радвам, а те ще ривът: ;D
Вчера 19.12.2025, 4-тири британских танкеров были ударени с неизвестнами минами, край берегоф Иранам. :D
Предполагает ся, что зад етот акт стаяла группппа Расия, каторая мстят за нападение руския танкеров в Черном море.
Все сгарело. :D
Нет танкероФ, нет проблем! - Сталин ;D
Ваща верица, убиването ви е малко, добиване трябва да има, максимално добиване.......
https://www.youtube.com/v/kAasfzMB1eg
VITAN:
Соросляка е начетен!
Днес ме светнаха, как от 40% истински ТЕЛК да вдигнеш на много повече проценти.
И после що в България има толкова много инвалиди!!
А, Жуженце - пенсийка, бачкане - да има за бонбонки Тик-так и цигарки КЕНТ, нале?!
Ама колкото и да се отваря, го чака хурката!
За какво ни вкараха в еврозоната:
- Да теглим милиарди кредити евракис, да се гушат евреите в Усрайна.
- Да ни изпапат валутният резерв!
Кой ли не точи лиги в момента за него!
Шо мислите са тия Майдани на жълтите павета?!
- После ще бъде плач и скърцане със зъби, упс... пенсионерски ченета.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 04:56:05 pm ---Всеки опит на соросляка да надигне глава съпровождам с обезглавяващ удар. Не прощавам - такава ми е природата, и винаги побеждавам. :)
В този ред на действие от моя страна, ето ви една новина, от която аз ще се радвам, а те ще ривът: ;D
Вчера 19.12.2025, 4-тири британских танкеров были ударени с неизвестнами минами, край берегоф Иранам. :D
Предполагает ся, что зад етот акт стаяла группппа Расия, каторая мстят за нападение руския танкеров в Черном море.
Все сгарело. :D
Нет танкероФ, нет проблем! - Сталин ;D
Ваща верица, убиването ви е малко, добиване трябва да има, максимално добиване.......
--- Край на цитат ---
Има един прекрасен ресурс - Marine Tracker... :) Виж къде се намират споменатите във видеото танкери.
Та... едно е да обезглававаш, съвсем друго е да си риташ сам столчето...
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 05:24:08 pm ---Соросляка е начетен!
Днес ме светнаха, как от 40% истински ТЕЛК да вдигнеш на много повече проценти.
И после що в България има толкова много инвалиди!!
--- Край на цитат ---
Тоя въпрос към патладжана и съгражданието му - там са големи спецове по тая част. Сигурен съм че може да те светне на всички далавери де могат да се врътнат :)
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 05:24:08 pm ---А, Жуженце - пенсийка, бачкане - да има за бонбонки Тик-так и цигарки КЕНТ, нале?!
--- Край на цитат ---
Мие не щат младите да бакчат бе пич... оня само си бърка по телесните отверстия. Трябва ние - инвалидите да изработваме БВП на тая България.
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 05:24:08 pm ---За какво ни вкараха в еврозоната:
- Да теглим милиарди кредити евракис, да се гушат евреите в Усрайна.
--- Край на цитат ---
Кефи ме да осъзнавате че с всеки литър бензин и всеки хляб който си купувате плащате ДДС и акциз, част от който отива за Украйна, друга част - за снаряди де летят по руските нашественици :)
Скърцате ли със зъби, скърцате ли? Скърцайте и плащайте!
VITAN:
1. Колата ми не гори газ, тя я мирише. А нейните кончетата не са малко :)
2. Аз с парите проблем нямам, да му мислят пенсиите...
3.
Интенсивная обработка украинских позиций в Харьковской области артиллерией и дронами подорвала боевой дух занимавших их солдат.
В районе Старицы подразделения 72-й механизированной и 127-й тяжелой механизированной бригад покинули свои позиции без приказа, зато бегом, пишет "Северный ветер".
4.
В Димитрове была обнаружена и уничтожена группа солдат ВСУ из 12 человек.
Нашла отряд система радиотехнической разведки "Тарантул", оснащенная искусственным интеллектом, пишет канал "Работайте, братья!".
Система прослушивает эфир сразу во всем диапазоне частот, отсеивает помехи, отделяет переговоры своих от чужих, пеленгует нужные и автоматически передает координаты цели в группу поражения.
В нашем случае группа солдат противника пряталась в многоквартирном доме на спальной окраине города. Точным ударом РСЗО "Смерч" она была уничтожена.
5.
❗️Хохлы не бесконечные и ты не сможешь их напечатать, как купюры... понимАиш?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 07:26:28 pm ---2. Аз с парите проблем нямам, да му мислят пенсиите...
--- Край на цитат ---
A защо си мислиш че всички други имат? Ти и ЕДМ-чо сте двамата, де си рисувате някакви страшни картинки. Другите сме си обменили левчетата в евро и си живеем живота :) Аз примерно дори не съм си и помислил да си слагам газова уредба на бензиновата кола за да спестя някоя стотинка...
Чета тук сега някои извадки от великата реч на жужето...
https://www.rbc.ru/rbcfreenews/694554c09a7947128883b512
--- Цитат ---«Мы готовы подумать над тем, чтобы обеспечить безопасность выборов. Хотя бы воздержаться от ударов вглубь территории в день голосования. Но, конечно, здесь один есть вопрос, мимо которого мы не можем пройти. А именно на территории Российской Федерации проживают миллионы граждан Украины», — сказал президент.
Путин отметил, что в России проживают от 5 млн до 10 млн украинцев с правом голоса. По его мнению, если выборы на Украине все же состоятся, то Москва вправе потребовать от организаторов обеспечить возможность голосования для украинцев, находящихся в России, на ее территории.
--- Край на цитат ---
Май почва да осъзнава че това с изборите по време на война просто няма как да се случи. Доколкото ми е извесстно на територията на Русия няма действащи посолства и консулства на Украйна. Просто не мога да си представя как тези граждани на Украйна за които говори ще могат да гласуват. Да не говорим че никой няма да посмее да отиде да гласува, без да се притеснява че няма да бъде арестуван или замерян с камъни при влизане или излиане от избирателната секция. Но въпреки това ще настоява те да упражнят правото си на глас. И ако това гласуване не се състои (а както кзах то няма как да се състои) то вендга ще ревне че изборите не са демократични.
По същия начин се държи и при опити за организиране на мирни преговори. И после се чудим що те не се състояват...
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия