Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
EDM electronics:
Изкукуригалата от Пловдив американска подлога, който се подиграваше на маникюра на баба ми, на който неговите роднини и идеологически приятели - фашистите са й набивали горящи клечки под ноктите с керпиден, с въртеливи движения и с набиване до кокал, да засуква американската си чалма с шестолъчката в знак на солидарност на САЩ с нападението си към Венецуела и ограбването на нефта им.
Да му сера на американската демокрация аз, да му сера....
Михаил Кузмов:
Тая комшийка с двете магистратури и стоте изпита, няма спиране! Повечко писане, по забавно за всички!
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Вчера в 08:31:58 pm ---Повечко писане, по забавно за всички!
--- Край на цитат ---
Забава искаш?
Ето:
Русия е предала на Украйна 19850 тела на убити от началото на обмена на тела
(изпарените няма как да сметнем, но общата сметка е над 1 500 000 души),
Украйна е предала 1635 тела.
Съотношение над 12:1 !!!
Нещо неясно какво и къде се случва?
Бонус:
Китай вече не зависи от американските алгоритми за управление на мрежата си – огромен пробив в суверенитета.
Tianquan вече контролира електрозахранването за 5 основни провинции – оцелявайки след рекордна гореща вълна без прекъсвания на електрозахранването.
Китайските индустриални гиганти като Huawei и Alibaba внедряват свои собствени висококачествени решения в цялата страна.
Десетки страни в Азия, Африка и Латинска Америка вече може да последват примера на Китай и да се откажат от американското софтуерно господство.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Вчера в 08:57:49 pm ---Забава искаш?
Ето:
Русия е предала на Украйна 19850 тела на убити от началото на обмена на тела
(изпарените няма как да сметнем, но общата сметка е над 1 500 000 души),
Украйна е предала 1635 тела.
Съотношение над 12:1 !!!
Нещо неясно какво и къде се случва?
--- Край на цитат ---
Когато отстъпваш, е геометрично предразполагащо телата на загиналите да попадат на територията която се завзема от противника. Как Украйна да се сдобива с руски тела, като те остават заедно с украинските в "освободените" територии?
Ма нищо де... то за такива сложни асоциации се изисква поне малко работещ мозък.
А за "изпарените"... хубаво е че украинските дронове имат камери, защото имам сериозно съмнение че след това което се случва на тия кадри някой може да разпознае тялото:
https://www.youtube.com/v/c-RxuQFqiWQ
Дано тия видеа помагат да ги впишат от графата "безследни изчезнали" в "на концерт на Кобзон"...
VITAN:
Средно надмищие в дронове на Русия 5:1, някъде е 10:1.
3 тона бомбички ( ФАБ-3000 ) правят ето това:
https://www.youtube.com/v/3RJdFLpz1Xg
--- Цитат на: juliang в Вчера в 09:20:03 pm ---Когато отстъпваш, е геометрично предразполагащо телата на загиналите да попадат на територията която се завзема от противника. Как Украйна да се сдобива с руски тела, като те остават заедно с украинските в "освободените" територии?
--- Край на цитат ---
Ми що отстъпвате постоянно? Що ви бият !!
Понеже ви бият, а не вие биете... мрете повече.
Елементарно Уотсън!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия