Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Карашик и калабалък

<< < (30/44) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 15, 2025, 05:05:28 pm ---Червените сър, във всички и във всичко, навсякъде търсят врагове! Свидетелите не са особено читава организация, но са доста многобройни по света. Могат да се охарактеризират като тоталитарна структура! Те са забранени в Русия от 2017г. защото няма как две тоталитарни структури да виреят на едно място! Твърди червени принципи!

--- Край на цитат ---

Да нападнеш Венесуела със самолетоносачи, да й арестуваш танкера за петрол е демокрация - върха на демокрацията. В тази демокрация се е родила, цъфти и вързва твоята тоталитарна секта "Свидетели на Иехова" - Путин бил виновен, че не ги пуснал да си развяват кона в СССР2, щот щели да му правят конкуренция на диктатурата.

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 10:52:57 am ---Преди да говориш глупости, гледай клипа и то докрай.
там свидетели казват тия неща, не си ги измислям и не лъжа.

Ама преди да твърдиш нещо, бъди подготвен, не какво ти се искало.

А относно вярванията ти - аз не мога да повлияя. Ти си вярвай в каквото си щеш, аз вярвам на ушите и очите си.

--- Край на цитат ---
Малииии  ЕДМ като чета какво пишеш и сериозно се замислям. Най голямата разлика в мойте убеждения спрямо убежденията на "свидетелите" това което най много съм критикувал у тях... Да не вземе пък да се окаже, че те са  били правите. Мммдаа сякаш трябва да намеря някой от тях и да им се извиня.

Михаил Кузмов:
Нито е моя, нито имам нещо общо! Но ти дори обожествяваш един диктатор!

VITAN:
И шо ке прайм сегА?
Зельенъский се отказа от НАТО?!
Абе стягайте момчетата за фронта!, демокрацията е в опасност!

https://rutube.ru/video/a17f07c67d86dce01200bc3acfa7914d/

Украинский фронт - Зеленского прогнули на НАТО. Угроза окружения Гуляйполя.

П.п. Гледаме внимателно и с разбиране, Бил Клинтън ще ви обясни защо...

Bonus: https://rutube.ru/video/dc5cb3d7af1f3538a24b77d2ef1c5cc7/

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 11:34:17 am ---Изказването на Хенри Кисинджър - бащата на съвременна успешна САЩ, идеолога на САЩ, изключително умен и начетен човек,

--- Край на цитат ---
Ориентираш се към празнуване не само на 4-ти юли, ами и на Хаука ? :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия