Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Карашик и калабалък

<< < (29/47) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 08:59:02 am ---... Ипотякона Атанас Стефанов от София

--- Край на цитат ---

Мечтата на младежа - менте поп с дънки, Йоло Денев, безсмъртния полк, байрака с петолъчката и байчото от ВиК-то с гащеризона...

И после се чудим що държавата ни е на нивото на африканските демокрации...

П.С. 90-те години имаше един поп в СДС-то... Фори Светулката... млад си, не си го виждал. Тоя ми напомня на него

Радико:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 15, 2025, 08:59:02 am ---Другарки и другари,
Перхидроления мустак с патладжанените венци от София  :),

"Демокрацията" освен всички друго пагубно за народа, докара и сектите и то най-вече от САЩ. Те ни заразиха с духовните си паразити, пуснаха жилото с отровата си в нашия духовно-нравствен организъм с техните секти и български духове със слаба духовна имунна система са заразиха и погубиха душите и телата си.

Един ден рекапитулацията на ситуацията ще изведе статистиката на щетите от дослука ни с американците - палачите на нацията ни в широк смисъл....

Тук може да видите един голям кютек, но не толкова голям, колкото на мене ми се иска  :), как ощетени български будни граждани от Бургас, защитават душите на децата си от американската секта "Свидетели на Йеехова".

Вижда се чупене на глави и с право, така и трябва, малко е това, на мен не ми стига. Когато държавата е абдикирала от задълженията си, народа взима прякото упражняване на властта в свои ръце. Така скоро ще се роди и "Народният съд", който ще изкопае една 2-ра дупка в софийските централни гробища.

Браво на тези българи, има все още надежда за спасение от американската зараза:

https://www.tiktok.com/@dimitarvalchev_01/video/7583350269946236182

Тази секта е вербувала деца от Бургас, карала ти е да се самоубиват, иначе щяло нещо много лошо да се случи на родителите им. Едва са спасили няколко деца от самоубийство.
Сектата е американска на САЩ!

Трябва да се възстанови концентрационния лагер в Белене, да се отворят урановите мини и всички врагове на народа, там да бъдат закарани и както казва Ипотякона Атанас Стефанов от София - там да се хранят, там да спат, там да живят, там да бъдат погребани, братя и сестри българи:

https://www.tiktok.com/@atanas.stefanov11/video/7522900104966065430

Примерът им ще държи настрана всеки дръзнал да краде душите и телата на българския правословно-християнски народ.

--- Край на цитат ---
Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате"  тази секта "свидетелите"  никога не са призовавали към самоубийство. Имат разни недобри учения като това, че отричат кръвопреливането. Но не и самоубийство. Водил съм много "ожесточени спорове" с техни представители. Разбрал съм доста за тяхното учение.

EDM electronics:

--- Цитат на: Радико в Декември 15, 2025, 10:39:41 am ---Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате"  тази секта "свидетелите"  никога не са призовавали към самоубийство. Имат разни недобри учения като това, че отричат кръвопреливането. Но не и самоубийство. Водил съм много "ожесточени спорове" с техни представители. Разбрал съм доста за тяхното учение.

--- Край на цитат ---

Преди да говориш глупости, гледай клипа и то докрай.
там свидетели казват тия неща, не си ги измислям и не лъжа.

Ама преди да твърдиш нещо, бъди подготвен, не какво ти се искало.

А относно вярванията ти - аз не мога да повлияя. Ти си вярвай в каквото си щеш, аз вярвам на ушите и очите си.

EDM electronics:
Изказването на Хенри Кисинджър - бащата на съвременна успешна САЩ, идеолога на САЩ, изключително умен и начетен човек,

ДЪЛБОКО БЪРКА ВГЪЗЪ !

на евроатлантика и русомраза. Направо, като го чете и бяга, като дявол от тамян, не иска да го е чел и знае, заравя си тъпата пача в пясъка.

Накрая той каза:
Може би най-великото престъпление, което ние извършихме е че убихме ХОМО СЪВЕТИКУС.

А ходете сега на гей-паради и си давайте децата на гей-бракове ваща верица соросоидна и проста........

https://www.tiktok.com/@luna195207/photo/7581981489223535894

Михаил Кузмов:

--- Цитат на: Радико в Декември 15, 2025, 10:39:41 am ---Струва ми се, че ти или този от който черпиш информацията "малко послъгвате" 

--- Край на цитат ---
Червените сър, във всички и във всичко, навсякъде търсят врагове! Свидетелите не са особено читава организация, но са доста многобройни по света. Могат да се охарактеризират като тоталитарна структура! Те са забранени в Русия от 2017г. защото няма как две тоталитарни структури да виреят на едно място! Твърди червени принципи!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия