Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Карашик и калабалък
VITAN:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2025, 08:59:08 am ---Какво отчитам, като не бях влизал във форума от няколко дни? Кафене че правителството падна. Дали правилно разбирам?
--- Край на цитат ---
Не.
Не разбираш правилно.
Ако помолиш, ще ти се обясни защо.
EDM electronics:
--- Цитат на: Михаил Кузмов в Декември 12, 2025, 08:59:08 am ---Какво отчитам, като не бях влизал във форума от няколко дни? Кафене че правителството падна. Дали правилно разбирам?
--- Край на цитат ---
Честито ти Левро за Новата Година, набалбукай се с него, да си го триеш на главата после, да си палиш печката с него. :)
Няма по-скъсана валута от Леврото.
Аз нямам Левро. :)
Левро - това е кръстоска между тигър и лъв или Лигар. :)
EDM electronics:
Крадецът на винкели ближе рани от последните многобройни събития на деня. :)
В траур е. Моли се на семейната реликва - пречупеният кръст. :)
След като вчера Винету/златното кюлче ;)/ подаде оставка, като катализатор на реакцията сърбите освободиха от затвора неговия палач Сратан Йосич. :)
Явно ще има екшън на живо - евроатлантическото мекере е в беда. :D
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Декември 12, 2025, 08:15:33 am ---1. Не взе Киев в жест на добра воля и се оттегли, заради споразумението в Истамбул.
--- Край на цитат ---
Само дето има почти месец между освобождаването на цялата Киевска област и разговорите относно това Истанбулско споразумение. Русия се опита да пробута някакво споразумение като осъзна че работата няма да стане за 3 дни, дори и за 3 месеца.
--- Цитат на: VITAN в Декември 12, 2025, 08:15:33 am ---3. Сега щадят руснаци и сгради - затова войната се води така.
--- Край на цитат ---
Ъхъ, добре...
Това е Константиновка... снимките са от тия дни.
Мисля се сещаш че на практика всеки превзет от руснаците глрад изглежда така. Ако кажеш мога да предосатвям снимков материал до Нова година... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 12, 2025, 10:59:11 am ---Честито ти Левро за Новата Година, набалбукай се с него, да си го триеш на главата после, да си палиш печката с него. :)
--- Край на цитат ---
Радвам се че вече почваш да осъзнаваш необратимостта на приемането на еврото :)
Михаил Кузмов:
--- Цитат на: VITAN в Декември 12, 2025, 09:40:41 am ---Ако помолиш, ще ти се обясни защо.
--- Край на цитат ---
Благодаря! Разбрах! Кафенето било кефене! Главният гей на държавата ще става премиер! Да ви е честит избиратели!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия