Начало > Новини от света на технологиите
AI / ИИ
VITAN:
Купуваш нова кола.
Дилърът ти казва - смяна на маслото (1-во масло!) на 30 000 км. !!
В нета има филм на наш сервиз - на 200 000 км., ако кола сменя масло
на 30 000 км., буталата са "изкопани" и двигателят сдухан.
Маркетинг му викат.
За западните марки говоря.
За корейски и японски - не знам, друг да каже.
Но май и за KIA е така.
Масло сменям на 10 000 км. въпреки, че мазилните свойства още може да са ОК.
На скоростна кутия - 60 000 км. при добро масло.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Декември 28, 2025, 07:39:39 pm ---... Не си си купувал еска кошмар да видиш какво е. Имах познат понеже в официалния сервиз вече го гледали на криво, а тя натъпкана с екстри искаше да намери някой просто да ги махне...
--- Край на цитат ---
Така се случва когато си купуваш кола, която не можеш да поддържаш. Той няма пари да й сипва бензин и ходи да пита "На S500 колко ще струва да ми се монтира газова..."
h2motor:
juliang, на голямо БМВ - 7 ца, няма ли да му сложиш газово, спестяваш си маса сервиз после да ти стои по сервизите. Маслото какъвто му е цвета в тубата като го наливаш, същия цвят масло източваш от картера. Неразличимо е на цвят от прясното - ново масло. Двигателя вътре ако го избършеш от масло - частите са като нови. Някои знаят и затова слагат газ. Няма набили се с нагар сегменти и станали неподвижни в каналите си. Понеже времето на изгаряне и разпространение на пламъка е малко по дълго, на високи обороти може да изкара огън през изпускателните клапани, но сега има да сложиш процент бензин и проблема отпада. Няма кой да ти я конвертира и настрои само, това е проблем при газта.
juliang:
--- Цитат на: h2motor в Декември 28, 2025, 08:06:58 pm --- juliang, на голямо БМВ - 7 ца, няма ли да му сложиш газово, спестяваш си маса сервиз после да ти стои по сервизите.
--- Край на цитат ---
Не, няма да си сложа газова на чисто новото БМВ Компетишън. Първо защото е в гаранция, и второ - щом имам пари за него сега, се предполага че ще имам пари за следващото след като изтече гаранцията/лизинга на това. Изобщо не ме интересува какво е състоянието на сегментите и двигателя, просто защото то не е мое - лизигово е.
h2motor:
Не всички мислят като теб, някои си оборудват гараж с подемник, и всеки път преди да се пътува по автобусна колата се преглежда. Това в Германия е така. Защото било предвидено, предполагало се че ще се експлоатира по този начин. Ако мръдне сходимоста и отвори предницата задния тампон на носача се отлепя и измества, не всички карат с 200. Дреме им за лизинга, точно пък на тях. Обикновенно си изтича и колата става собственост на наемателя. Лизинга е ако оцелиш модел който е омазан от завода, да им го изпратиш обратно да го продадат те на без пари.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия