Начало > Новини от света на технологиите
AI / ИИ
VITAN:
Кажи го на Жужи.
Че Boston Dynamics ("The World's Leading Robotics Company")
все ни залъгва с някакви мультики.
Вятър и мъгла е всичко... Мм.
И че Китай построил цял язовир с роботи (с AI) без хора - тоже.
EDM electronics:
С Жужи /Белия/ ще си дойдете на думата, защото и той е полудял по теория на конспирацията. Той е по тясна специалност - фризери, мумии и двойници. :)
На мен ми е интересно и забавно да чета на Жужи полудяванията. :D
Ksurnev:
Струва ми се, че AI / ИИ носи библеската цифра "666".
VITAN:
Цитат:
...В Откровението на апостол Йоан Богослов името на антихриста е обозначено с цифрата
шестстотин шестдесет и шест. Тази цифра е един вид библейски символ на пределната пълнота
на земното изобилие, власт и слава, превърнали се в цел на иудейската религия. Тази цифра е
възникнала през царстването на Соломон, при когото еврейската държава е достигнала потре-
саващо процъфтяване. Само златото, донасяно на Соломон годишно, е било 666 таланта (3 Цар.
10:14; 2 Пар. 9:13), тоест 32 707,26 кг....
AI сам по себе си носи трилиони (да речем цифри). Но да, ще се използва за:
"пределната пълнота на земното изобилие, власт и слава".
h2motor:
Руснаци ходят по китайските фабрики и никаква свръхроботизация не могат да им демонстрират, защото няма. Има една автомобилна фабрика с хуманоидни роботи, но те извършват едни същи манипулации. И тези коли са супер, по дизайн на Порше, но за два месеца седалките им се напукват и скъсват. :) Нищо свръхординарно няма. ИИ като чат бот се върти като калайджия, веднъж ми казва има програма с която гпуповата инжекция може да се изключи, после казва - не такава програма няма, има хардуерен проблем.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия