Здравей

Не съм от София, пари имам в излишък, но леко (не много) ми се реве от липса на време.
Купувам, но няма кой да продаде... Принципно и свободно време се купува, но при мен е сложно към момента.
Що съм захапал AI, па то е дълбока заигравка. Там може да потрошиш половин Вселена време - а тая Вселена - лошото е, че току що е претърпяла Големият взрив

Във форума има няколко човека, които биха взели някаква класическа схема и биха ти я преоразмерили със запас х3. Но както ти казах, и изпълнението трябва да е ОК, що на принципната схема няма означение за вид радиатор, коефициента му на топлоотдаване (така да го наречем). Може и вентилатор да трябва, за кондензаторите - колкото и да са маркови, трябва да се мери "какво се случва" с температурата. Играчка си е за няколко дена.
Като затвориш капака температурата става друга (най-малкото).
А виж и на отворен капак въшките изгарят. Що почти всичко вътре е ментарлак.
Ако е някаква ширпотреба, китаеца (ако е китаец де) пише някакви върхови показатели при идеални условия и прибира кинти.
Такива проблематики не се решават, като накачиш всичко. Виж измери първо тоя озонатор (аз не му се надявам) - действа ли, колко и пр. После, ако не действа - откачаш. Все пак имаш компютър на колата, ако шашкаш процесите по няколко начина - не знам какво очакваш да "смята".
Тъй де, малко мисли "на глас".