Начало > Новини от света на технологиите
Технологични старости
Радико:
--- Цитат на: h2motor в Януари 31, 2026, 07:26:17 pm ---Bat_Vanko, зарежи ги, то така се мутира за кратко време. Просто те консумират филтрирана храна в която няма частици, защото не са тревопасни с такива жлези в които частиците да се концентрират.
--- Край на цитат ---
Вълците ги дават просто в един конкретен пример. Ако се разровиш по въпроса ще видиш, че в забранената зона в Чернобил живота процъфтява с огромна сила. Пълно е със всякакви животни и с множество тревопасни които са достатъчно голям брой за да осигурят охолен живот на вълците.
h2motor:
Радико, сега ако гръмне реактор никой няма да го покрие, а ще оставят праха да го разнася вятъра. При тази авария взели бързи и мащабни мерки, кой ще отиде да направи това нещо в 2026 година ? Това означава че ще се разнесе прах много повече от тогава и щом казвате че живота ще процъфти..не знам.
Радико:
--- Цитат на: h2motor в Февруари 01, 2026, 10:56:14 am --- Радико, сега ако гръмне реактор никой няма да го покрие, а ще оставят праха да го разнася вятъра. При тази авария взели бързи и мащабни мерки, кой ще отиде да направи това нещо в 2026 година ? Това означава че ще се разнесе прах много повече от тогава и щом казвате че живота ще процъфти..не знам.
--- Край на цитат ---
Ако гръмне руски реактор може и така да стане. Ама я виж във Фукушима колко бързо и адекватно действаха. Светът не е Русия.
h2motor:
Японците са камикадзета, тях не ги гледаме въобще. Защото тези които отидат в зоната е ясно че ще получат хубава доза и доста ще си отидат предсрочно.
Радико:
--- Цитат на: h2motor в Февруари 01, 2026, 02:59:08 pm --- Японците са камикадзета, тях не ги гледаме въобще. Защото тези които отидат в зоната е ясно че ще получат хубава доза и доста ще си отидат предсрочно.
--- Край на цитат ---
а ти дали помниш че при последните ремонти на саркофага на Чернобил бяха използвани дистанционно управляеми роботи. Да знаеш, че освен теб и други хора мислят по въпроса. И освен че мислят и работят а не се тюхкат апокалиптично. Мисля, че просто четеш прекалено много руски сайтове със силно изопачена информация. Пронвай и неща написани на някой друг език.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия