Начало > Новини от света на технологиите
Технологични старости
VITAN:
--- Цитат на: Радико в Януари 23, 2026, 06:42:42 pm ---Българската АЕЦ продължава да е НАЙ ПРОВЕРЯВАНАТА АЕЦ В ЦЕЛИЯ СВЯТ. И НЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ОРГАНИ ОТ МЕЖДУНАРОДНИТЕ.
--- Край на цитат ---
Радико Това от английски канал за публикуване на опорки ли го взе.
Верно ли вярваш на цялата тази смехория :D
h2motor:
Големи приказки само, имаше статия в която пишеше че хвърлили помпите от старите реактори и сега нямали резервни на склад. На украинците им е проблем да ги подържат, но нас - не..
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2026, 07:11:09 pm ---Радико Това от английски канал за публикуване на опорки ли го взе.
Верно ли вярваш на цялата тази смехория :D
--- Край на цитат ---
Не.
От работещите в централата. Къщата на жена ми е на горе долу 7-8 км. По права линия от централата. Вечер лампите на комините ми светят в прозореца. Много хора там роднии работят в АЕЦа
VITAN:
Дрън-дрън. Това не е никакво доказателство за тезата.
Може в някой момент от времето да е било така, но сега не.
Има много по-опасни АЕЦ в момента...
Радико:
--- Цитат на: VITAN в Януари 23, 2026, 07:39:49 pm ---Дрън-дрън. Това не е никакво доказателство за тезата.
Може в някой момент от времето да е било така, но сега не.
Има много по-опасни АЕЦ в момента...
--- Край на цитат ---
Разбира се, че има много по опасни Козлодуй не е от тях защото е много проверявана. Както и да е въпроса беше може ли да се замени руско оборудване с такова от някоя друга държава.
Е убедихте ме. Не може никой друг няма атомни централи само рашките имат. Другите си карат още на машините изобретени от сър Стефансон. Са като не идват части от СССР и ще трябва да затвориме АЕЦа за да не гръмне. Щот нали останалия свят може само патки да пасе. ;D ;D ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия