Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили
Auto industry / Автопром
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Декември 07, 2025, 06:44:27 pm ---Колко века чакат автрийците завод за коли, колкото и у нас 37 г. чакаме да правим немски коли - чакаме от умрял писмо.
--- Край на цитат ---
Ти май забрави че България прави (или поне правеше) автомобили Great Wall в Ловеч. Счупиха се да ги търсят в целия ЕС... :)
И ми е странно... защо Орбан не дигне един китайски завод в Будапеща?
Радико:
EDM демонстрираш изключително непознаване на европейската икономика. ВЪВ АВСТРИЯ СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ КОЛИ.
Ksurnev:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%8F:%D0%90%D0%B2%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8_%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B8
Категория Австрийски коли: Red Bull RB6 ;D ;D ;D
Преди бай Тошо по нашия край имаше доста товарни AustroFiat-и. Зимата палеха огин под картера
за да запалят.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Декември 07, 2025, 06:49:05 pm ---Ти май забрави че България прави (или поне правеше) автомобили Great Wall в Ловеч. Счупиха се да ги търсят в целия ЕС... :)
И ми е странно... защо Орбан не дигне един китайски завод в Будапеща?
--- Край на цитат ---
Можеш ли да ми посочиш сега някой български евроатлантик-капиталст да е направил един компютър? Хайде не се казва Правец, Малко Чочовен да се казва? :) ;)
То ВЕФ няма някой да е направил, камо ли телевизор Ерлектрон или Велико Търново, ти компютри ще ми търсиш.
Аз по-проста паплач от съвременните либерали и евроатлантици не съм сещал през живота си - и мало и голямо, и дърто е под един знаменател - тъпа система.....
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Вчера в 03:11:15 pm ---Можеш ли да ми посочиш сега някой български евроатлантик-капиталст да е направил един компютър?
--- Край на цитат ---
Запознай се с производството на фирма Вистеон - България. Проектират и произвеждат доста по-сложни неща от някакъв компютър.
За ЕндуроСат няма да споменавам. Или за Мелексис.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия