Автомобили, топлинни машини, алтернативни горива > Електромобили

Auto industry / Автопром

<< < (4/23) > >>

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Декември 05, 2022, 05:50:47 pm ---С голямо желание бих си поръчал и нещо от комунистическа Русия, ама от почти 1 година няма как.
--- Край на цитат ---
А, стига да искаш: https://rogandar.myprintbar.ru/muzhskiye-tolstovki/tolstovki-alyaska-9087/ (примерче)

--- Цитат на: juliang в Декември 05, 2022, 05:50:47 pm ---Много бих искал да ги оставя, ма те изпълзяха от блатото си. Нищо де, ще ги приберат обратно...
--- Край на цитат ---
Ха така. Сърбай си ракийката, отговорните другари имат грижата...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Декември 05, 2022, 06:00:40 pm ---А, стига да искаш: https://rogandar.myprintbar.ru/muzhskiye-tolstovki/tolstovki-alyaska-9087/ (примерче)

--- Край на цитат ---
А пробвай да дадеш доставка до БГ и пусни скрийншот, че на мен не ми се получава нещо. Защо ли...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Декември 05, 2022, 05:50:47 pm ---Вече закри руските автомобилостроители. За тях остави завиването на джантите към главините. За западните ще почакаме още малко, па ще видим.

--- Край на цитат ---
Руските ги оставям настрана, те ще се оправят, имат си всичко нужно.
Проблема е, че преди БКП направи заводи у нас за коли, мотори, колелета, камиони, вагони, мотокари и само за 33 г. лъжовна демокрация и бутафорна пазарна икономика, всичко това се унищожи умишлено. Да не споменавам и завода за полупроводници и ред други големи заводи за електроника.

Въпросът беше, че Алиекспрес и Комунистическата партия на Китай много им харесва на тия, дето постоянно пазаруват и си поръчват удобно он-лайн китайски комунистически стоки. После викът много хубави били западните стоки, а пазарят източни не само, ами и комунистически. Аз на тяхно място нищо нямаше да си поръчвам, защото са изцапани с комунизъм.

Въобще китайската комунистическа партия разказа играта на целия запад барабар с идеологиите им и икономиките и се оказа по-устойчива и продуктивна, направо ги занули. Виждаме какво качество и цена имат китайските коли. Скоро време западняците ще си трият калпавите кошници на главите. То не стига, че скъпо, ами и некачествено. Безброй са оплакванията на клиенти от новите им коли-еднодневки, като стоките от 1 лв., само че струват десетки хиляди евро. Нали видя как на Мерцедес за 100 000 евро му скърцат пластмасите, няма ни един монитор, навигацията лагва, кожата на седалките е като шкурка и ред други скъпи недостатъци.

Аз обичам китайските стоки от комунистически Китай. Най-редовно пазаря от там, поне по 20 поръчки месечно. Много съм доволен. Чакам с нетърпение китайските коли на нашия пазар.

EDM electronics:
ПЪЛЕН РАЗГРОМ

Не е само Алиекспрес проблем за запада, Китайската комунистическа партия не тръшка у земята само Мерцедесите скъпи незнайно за какво, може би само заради марката, не и качеството вече, ами и тръшкат и направо пребиват електрическите Тесли.

Китайската комунистическа партия направи електромобил по-добър, по-евтин, по-луксозен, по-шикозен, по-гъзарски, по-мощен и всичко по-по от Тесла и е № 1 на пазара в Китай. Скоро ще завладее световните пазари и Тесла ще отиде на бунището на историята.

Може да видите какво представлява комунистическия автомобил и скърцащия и неудобен Тесла:
https://www.youtube.com/v/6jfqpiU70GE

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Декември 05, 2022, 07:51:27 pm ---ПЪЛЕН РАЗГРОМ

Не е само Алиекспрес проблем за запада, Китайската комунистическа партия не тръшка у земята само Мерцедесите скъпи незнайно за какво, може би само заради марката, не и качеството вече, ами и тръшкат и направо пребиват електрическите Тесли.

Китайската комунистическа партия направи електромобил по-добър, по-евтин, по-луксозен, по-шикозен, по-гъзарски, по-мощен и всичко по-по от Тесла и е № 1 на пазара в Китай. Скоро ще завладее световните пазари и Тесла ще отиде на бунището на историята.

--- Край на цитат ---

Изключителна новина - китайска кола е на първо място по продажби в Китай. Кат стане на първо място в САЩ - пак ми се обади. Или в Германия. Или във Франция. Или в Япония.

За съжаление китайска кола може да е номер едно по продажби само в две държави, които имат собствено производство на автомобили - в самия Китай и в ... Русия :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия