Форум > Препратки, сайтове, източници
телескопът "Хъбъл"
alvion:
ето от НАСА, Небюлата може да си я дръпнете с висока резолюция https://webbtelescope.org/contents/media/images/2022/031/01G77PKB8NKR7S8Z6HBXMYATGJ
Release Date: July 12, 2022 11:22AM (EDT)
Read the Release:
2022-031
Permissions:
Content Use Policy
Download Options:
Full Res, 14575 X 8441, TIF (136.99 MB)
Full Res, 14575 X 8441, PNG (124.71 MB)
2000 X 1158, PNG (3.33 MB)
Text Description, PDF (78.50 KB)
А забравих да добавя, че ако откриете нова звезда, която досега не са я картографирали, имате право да я кръстите да и станете кръстник и да се казва с вашето име с което сте я кръстили. Но първо НАСА трябва да потвърди за откритието ви, че наистина сте открили нова звезда в тоя звезден куп от снимката.
EDM electronics:
Субективно право на всеки е да се самоопределя. :D
Ето аз се определям, като комунист :D - чеша пъпа всеки ден /не работя/, докато бате ви Джул, който е антикомунист по цял ден е в ТЕЦ-а с олвните обувки. :D Не него така му е добре, но и на мен така не ми е зле. ;D
Кой както я нареди по закона за привличането - това което мислиш и действаш, това става /случва/ в живота ти. :D
x_name41 се е самообидил по принципни мои съображения за полудяванията в Интернет. Не съм се обръщал към него лично и конкретно, но той се е припознал явно. Няма да оспорвам правото му на самоопределение. :)
Но е вярно, че участието му във форума е свързано преди всичко с теми, като реклами на гей-паради, аборти, наивни конспирации и очаквам всеки момент да засегне и анти Джордано Бруно теории.
Ако вземате по-активно участие в техническите теми, ако създавате собствени такива, по собствени разработки, ако не говорите глупости, няма и да намирате повод да се обиждате и "ехото" няма да ви отговаря. :D
На мен сега ако tobo1 ми каже, че съм комунист, ми няма да му се обидя, ще му се зарадвам дори. :D
То и неговото участие се свежда само в даването на лични оценки, не съм видял досега да е изразил мнение по технически въпрос.
Взимайте пример от колегите dmitarp, epwpixieq-1, juliang и др. - винаги дават компетентно мнение, нямат признаци на полудяване, поне в мое лице се ползват с респект заради качествата им /оставяме политическите дрязги и закачки настрана ;)/.
"Полудяванията" /най-общо казано/ не очаквайте да останат незабелязани, ще бъдат най-малкото осмяти и всеки "полудял" ще търпи последствията. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 14, 2022, 09:18:36 am ---Субективно право на всеки е да се самоопределя. :D
Ето аз се определям, като комунист :D - чеша пъпа всеки ден /не работя/, докато бате ви Джул, който е антикомунист по цял ден е в ТЕЦ-а с олвните обувки. :D Не него така му е добре, но и на мен така не ми е зле. ;D
Кой както я нареди по закона за привличането - това което мислиш и действаш, това става /случва/ в живота ти. :D
--- Край на цитат ---
Който носи достатъчно дълго време оловно обувки, му се полага заслужена почивка :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 14, 2022, 09:04:05 pm ---Който носи достатъчно дълго време оловно обувки, му се полага заслужена почивка :)
--- Край на цитат ---
Бедняк :) Остров Корфу (Керкира) е много по-готин 8)
С корабче до островите Паксос и Антипаксос пък е райско удоволствие...
juliang:
Места много, изискването ми тази година беше да е някъде възможно най-близо. Достатъчно съм уморен за да пътувам едни 1 000 км.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия