Начало > Новини от света на технологиите

Всички Цени Растат

<< < (5/7) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 04, 2022, 09:45:24 pm ---... П.п. Путин върна ордена от едно време - Майка героиня (за многодетните майки).
Към ордена вървят 1 000 000 рубли.

--- Край на цитат ---
Сега е коректно да напишеш, че "многодетна" означава "10+ деца". Гарантирам ти че белите жени получили такъв орден ще се броят на пръстите на едната ти ръка. За сметка на разни буряти, чукчи, узбеки и подобни. Да, разбирам че Русия е многонационала държава, но... перспективата изобщо не е розова.
И още нещо - този орден е бил създаден след ВСВ в опит да се компенсира огромния спад в населението на СССР вследствие на войната. Защо ли се възражда точно сега?
И трето - семейство с 10+ деца с какво ще допринесе за развитието на държавата? Жената на практика до пенсия ще е в майчинство. Бащата също няма да му е много до работа.
И последно: колко кутии бебешка храна ще си купиш с тези 1 млн рубли:

Аз ги смятам като 250. Или по 25 за всяко от 10-те ти деца... Дали ще стигнат дори за 6 месеца само за храната на децата?

VITAN:

May 23, 2022 in New York City

$20

juliang:

--- Цитат на: juliang в Юни 05, 2022, 05:27:16 am ---

--- Край на цитат ---

--- Цитат на: VITAN в Юни 05, 2022, 12:16:38 pm ---
$20

--- Край на цитат ---

Та колко викаш е курса на рублата, преизчислен през кутия бебешка храна? :)

VITAN:
Ей тъй, за чистотата на спора да беше дал дата на снимката, както направих аз. Не? Що рублата по Байдън трябваше да стане 200 за долар, но не би! Ту би, ор нот ту би, че как ги би!

juliang:
Точно толкова е съгласно двете снимки.
И за разлика от твоето голословно твърдение че твоята снимка е от 23 май, на моята има дата на етикета... :)
Казах ти аз да четеш преди да пишеш... ма не...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия