Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Кои са траките и къде живеят понастоящем

<< < (18/20) > >>

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Януари 03, 2022, 09:37:42 pm ---Ми Светльо кво да ти кажа
 Мисля, че името на сайта от който е въоросната "информация" съвсем в прав текст обяснява всичко.
 А да ти кажа ако се зармеш да търсиш сериозно в генома на траките ще откриеш гени и на американската сто метрова Секвоя, на Синият Кит,  на Галапагоските костенурки и на каквот се сетиш живо същество.  По същата логика всички езици в които присъстват звуците Аааааа и Ооооо са с едно начало.
Мисля, че е крайно време да вложиш малко усилия във усъвършенстване на начин за определяне на достоверността на информацията. Нещо там определено ти куца.

--- Край на цитат ---
Аз съм креационист, забрави ли? Нормално е да имаме общ корен с всички, нали всички идваме от един прародител преди не повече от 6 000 години. Това ако се дели на 20 като се приеме, че жените раждат средно на по 20 години, се получава, че нашият единствен прародител Ной е нашият 300 пъти пра дядо, което не мисля, че е много, а името на сайта не е причина да го игнорирам. Хората са се избъзикали ;D

Радико:
Това ,а шестте хиляди години направо кърти мифки. И монтанар  би останал  безмълвен пред такова изказване. Дори не мога да му намеря определително.

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Януари 04, 2022, 06:31:12 pm ---Това ,а шестте хиляди години направо кърти мифки. И монтанар  би останал  безмълвен пред такова изказване. Дори не мога да му намеря определително.

--- Край на цитат ---
Ми такова е. Заигравката с милиардите години е доста по- неадекватна предвид на това, че няма шанс да се зароди живот от нищото, нито пък има намерени междинни видове, но темата не е тази. В космоса положението е същото, но аз съм го писал тука някъде.

Радико:
Това, че няма шанс живота да се самозароди въобще не е доказателство за правотата на твоята версия
Трябва да си много умствено ограничен за да вярваш, че има само два варианта на историята и щом единият от тях не е верен то другият е верен. като гледам маркс е прав че религията е опиум за народа. Въпреки, че в истаналите си изказвания лъже най нагло поне в това е у елил в десятката.

svetlio760:

--- Цитат на: Радико в Януари 04, 2022, 06:55:38 pm ---Това, че няма шанс живота да се самозароди въобще не е доказателство за правотата на твоята версия
Трябва да си много умствено ограничен за да вярваш, че има само два варианта на историята и щом единият от тях не е верен то другият е верен. като гледам маркс е прав че религията е опиум за народа. Въпреки, че в истаналите си изказвания лъже най нагло поне в това е у елил в десятката.

--- Край на цитат ---
Прав е бил човека за религията. Прав е и че, да речем, семейството е най- малката клетка на обществото. Прави са комунистите и за това да се наричат комунисти, защото първите християни са живели в комуни и от там идва името. Въобще целият им строй е нещо правилно... И от там нататък като се почне... Ени по- равни от другите... Напомня ми за оня виц. Разговор между приятел и приятелка:
- Миличка, къде е водката, защо бутилката е празна? Нали ти казах, само няколко глътки за храброст!
- Ами...!Ами..., аз така направих! Ти си тръгна, остави ме сама........ И като ме хвана едно шубе......!!!!!
И нека не забравяме, че и комунистите и фашистите и демократите са еволюционисти!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия