Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Кои са траките и къде живеят понастоящем
svetlio760:
--- Цитат на: GMG в Декември 30, 2021, 08:33:21 am --- И аз това питам. ;D
Тези малко са поумрели, ма наследниците им правят и други работи освен целувки. ;D
Развиват са хората, прогресират.. ;D
--- Край на цитат ---
Новите са по- секси ;D ;D ;D ;D ;D Ма може да е от снимките ;)
Радико:
Браво GMG браво.
Ето така се прави: исксш да се пише във форума за СЕ, правиш тема и пишеш. То всеки пише за това дето го боли.
Пиши иначе ако чакаш на другите така ше си умреш в чакане. И да знаеш аз за гледане на фойерверки пари не давам, щот мога и сам да си ги направя.
GMG:
--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2021, 10:17:48 am --- То всеки пише за това дето го боли.
--- Край на цитат ---
Ами не, аз примерно не пиша, че кучето ми скочи от седмия етаж за да хване гълъб или че имам хемороиди. ;D
Това като пример, някой да не си помисли, че ме сърби гъза и имам куче.
--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2021, 10:17:48 am --- ако чакаш на другите така ше си умреш в чакане.
--- Край на цитат ---
Не се казвам Радико и не чакам, аз правя нещата интересни. ;)
--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2021, 10:17:48 am --- пари не давам, щот мога и сам да си ги направя.
--- Край на цитат ---
Видяхя всички какво си правиш в банята - кашон с неясен характер. :D
Ади замисли са малко ако можеш.... ;)
Радико:
--- Цитат --- Видяхя всички какво си правиш в банята - кашон с неясен характер .
--- Край на цитат ---
Именно много точно го каза това. А характера е неясен защото тук е форум за свободна енергия.
GMG:
--- Цитат на: Радико в Декември 30, 2021, 03:19:00 pm --- характера е неясен защото тук е форум за свободна енергия.
--- Край на цитат ---
Аз ли съм много прос или ти Радико искаш да ме изкундиш? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия