Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Кои са траките и къде живеят понастоящем

<< < (4/20) > >>

dmitarp:
Какви са тези не състоятелни теории. Каква е тази паралелна реалност в която живеете. В България познавам един африканец и един виетнамец, и двамата се кълнат че са българи, вие как бихте оспорили това след като хората се определят като такива. Познавам и кюрди, но никой от тях не твърди нито, че е тракиец нито българин.

Радико:
Само да вметна:
В Ливан децата им се раждат най често руси и синеоки и остават такива до към 4-5 годишна възраст.

plcsoft:

--- Цитат на: svetlio760 в Декември 28, 2021, 11:53:16 am ---Срамота ;D ;D ;D
Ама тего. Ай ся ми кажи, защо в България има толкова цигани? Знаем, че идват от Индия, ама кво дирят тука?

--- Край на цитат ---

Това не са цигани а българки и то от най-тракийският край - Панагюрище!? Или и Панагюрище ще го изкарате купанарски вилает!?  ;D
А това че вие ги оприличавате на цигани е друг въпрос! Но , щом така казвате!?!? ::)
Явно толкова си познавате историята и ръсите кухи лакърдии на килограм!? ;D

Малко пояснения!
На първата снимка е Райна Княгиня с нейната учителка и други ученички в девическото училище в Сливен. Снимката е направена от мен в Дома Музей на Райна Княгиня в гр. Панагюрище!?
Мисля че е излишно да ви казвам коя е на снимката!? Или трябва???????????
А тази на втората снимка е една позната на моя  братовчедка. Тя много прилича на учителката на Райна Княгиня. Та така, изводите си ги направете сами .... И то ако можете, де, арийци!?  :) :)

svetlio760:

--- Цитат на: plcsoft в Декември 28, 2021, 08:10:07 pm ---Това не са цигани а българки и то от най-тракийският край - Панагюрище!? Или и Панагюрище ще го изкарате купанарски вилает!?  ;D
А това че вие ги оприличавате на цигани е друг въпрос! Но , щом така казвате!?!? ::)
Явно толкова си познавате историята и ръсите кухи лакърдии на килограм!? ;D

Малко пояснения!
На първата снимка е Райна Княгиня с нейната учителка и други ученички в девическото училище в Сливен. Снимката е направена от мен в Дома Музей на Райна Княгиня в гр. Панагюрище!?
Мисля че е излишно да ви казвам коя е на снимката!? Или трябва???????????
А тази на втората снимка е една позната на моя  братовчедка. Тя много прилича на учителката на Райна Княгиня. Та така, изводите си ги направете сами .... И то ако можете, де, арийци!?  :) :)

--- Край на цитат ---
Евалла! Нищо друго не мога да кажа! Заби ни! ;) Това, което бих добавил само е факта, че това потвърждава всичко, което съм написал до тук! Щом успя МЕН да застреляш дето съм им фен на всичките турци, араби, иранци и прочие...Смятай! ;D ;)

svetlio760:

--- Цитат на: dmitarp в Декември 28, 2021, 04:57:45 pm ---Какви са тези не състоятелни теории. Каква е тази паралелна реалност в която живеете. В България познавам един африканец и един виетнамец, и двамата се кълнат че са българи, вие как бихте оспорили това след като хората се определят като такива. Познавам и кюрди, но никой от тях не твърди нито, че е тракиец нито българин.

--- Край на цитат ---
А какви са тези виетнамци и африканци? Що е толкова лесно да приемете, че Волжка България са ни някаква рода, а за кюрдите не искате?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия