Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (198/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 17, 2023, 06:24:49 pm ---Жужи,
м'а ти сериозно?!
Че каква перемога ще е украинец в САЩ да не е разбогатял!?!
Жива зрада си е.

--- Край на цитат ---
Естествено - ГосДеп-а му плаща да рови пънове в хорските дворове и да слага басейни на геювски двойки (има такова видео в канала му :) )

--- Цитат на: VITAN в Юли 17, 2023, 06:24:49 pm ---Е, контранаступа се провали, но това медийно бе замъглено от Уу.у..у...у...у....у.аа.а..а..уууу! картинка: убиха 2 туристи на Кримския мост и детето им едвам оцеля (но сираче).

--- Край на цитат ---
Много те е жегнала атаката по моста, признай си... Аз цял ден мълча по тоя повод (който си заслужава да си сипя едно голямо, дори няколко пъти), но ти не успя да се сдържиш :)

Ти кажи наступа що се провали... Там Киев за 3 дни, 2 седмици до границата с Полша... а скоро отбелязавахме юбилей на СВО-то - ден 500 :)

И кат толкоз ривеш за сирачето, не забравяш да пуснеш по една сълза и за тия сирачета, дето ще останат от украинска страна тази нощ, когато побеснелите ватенки ще почнат да бомбардират жилищни сгради по цяла Украйна в безсилна злоба...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 06:59:54 pm ---Много те е жегнала атаката по моста, признай си...
--- Край на цитат ---
Нищо подобно! Ще го ремонтират пак, както и предният път. Само дето във водата ще има защитни съоръжения против торпеда и дронове (както е във военоморските бази). Поне така очаквам.

--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 06:59:54 pm ---Ти кажи наступа що се провали... Там Киев за 3 дни, 2 седмици до границата с Полша... :)
--- Край на цитат ---
Подцениха западната пропаганда и злобата на еврейската (няма грешка) хунта. Т.е. колко са им промити мозъците и колко им е купен "елита".

--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 06:59:54 pm ---...тази нощ, когато побеснелите ватенки ще почнат да бомбардират жилищни сгради по цяла Украйна в безсилна злоба...
--- Край на цитат ---
1. Научил си си урока. След терористичен акт следват едни гъби, почти като ядрените.
2. "безсилна злоба" >> защо безсилна? Загубите са от 1:7 до 1:100. Например армада тръгва през минно поле и започват да я кютечат със Солнцепек, тежка артилерия, авиация, дронове и снайпери! Колко руснаци тая армада би убила в укритията? Ако Украйна остане без мъже, кой ще е безсилния? Несложно парче си.
3. "безсилна злоба" >> Либераси, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти имат навика да приписват на враговете си собственото си мислене. Злоба казваш...

П.п. Образователно видео:

https://www.youtube.com/v/rTVdYs00Li4
Опустошитель от него нет спасения в работе. Солнцепек ТОС-1А и Буратино в действии.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юли 17, 2023, 07:12:51 pm ---... Например армада тръгва през минно поле и започват да я кютечат със Солнцепек, тежка артилерия, авиация, дронове и снайпери!
--- Край на цитат ---
Сам си отговаряш защо контранаступа е бавен. Преди да тръгне армадата всичко това дет си го изредил трябва да бъде разглобено на болтчета. И мините трябва да бъдат премахнати или поне обозначени. Така действа съвременна професионална армия. А не за един Бахмут да загробиш десетки хиляди войници, и да продължаваш да ги загробваш за да го удържаш.

--- Цитат на: VITAN в Юли 17, 2023, 07:12:51 pm ---... Загубите са от 1:7 до 1:100

--- Край на цитат ---
Пиши ги направо 1 : 1000, да не издребняваме... Къде са 300 000 запасняка дет ги събраха наесен бе Витко? С такава сила би трябвало поне една Авдееевка да превземат, да не отварям дума за Славянск и Краматорск, дето щяха да паднат до дни след Северодонецк и Лисичанск...
Дойде един Пригожин, показа им нагледно как се превзема Бахмут, обясни им че са пълни дебили и отиде да се разправя лично с командването. След това изчезна... а без него наступ-а съвсем спихна...

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юли 17, 2023, 06:09:22 pm ---Гроздето било кисело казват хората...

Чукнете в Гугъла Nick USA и вижте последното видео. Айде да не ви мъча: https://youtu.be/oIsru4CWLbA

Украинец, емигрирал в САЩ преди 6-7 години. Бачка за американец който продава басейни а той ги монтира, а когато няма басейни, се прехранва вадейки пънове от градините или с всичко което може да се свърши с Бобкат и мъничко багерче.
Та в последното видео обяснява, че пак нямал работа от човека с басейните и цял ден се прехранвал с вадене на пънове. 6 броя по 150-300 долара на бройка. Или 1430 долара за деня...

--- Край на цитат ---

То гроздено не е кисело, ами ти ще си останеш вовеки веков с Оловните обувки.  :)
Имаш разсъждения на Горелкаджия.  :) - а нещата не стоят в действителност така.

Да не би да искаш да ни кажеш, че там минималния надник на работник е 1 400 $ на ден, или това прави 42 000 $ на месец?
Дори едно дете ще ти каже, че президента на САЩ не получава толкова. То ако беше така тираджиите дето работят от 3 000 - 5 500 $ на месец, щяха да станат пъновадители за 42 000 на месец. Ми то има ли толкова пънове за вадене в САЩ?

Мой приятел от детските години има месечен доход от около 100 000 -120 000 лв/м. в България, в провинцията. Това означа ли, че средната заплата у нас е 80 000 лв?

Нали бях казал в предния си пост, че статистиката не се извежда от частните случаи. После се чудиш, що си си избрал сам да станеш горалкаджия. Ами ти елементарни неща не схващаш, сам си се оценил, че това ти е летвата.

Да не ми се разсърдиш на мене сега, не съм ти избрал аз тая работа.
Аз на моята работа съм си доволен, а тя както е публично известно, е: "да чеша пъпа ката ден"   :D
Не мога да си позволя твоето мислене и анти логика :D

juliang:
Това че има някакъв тираджия дет не може да изкара повече от 5 000 на месе в САЩ не означава че целия отрасъл е с такива доходи. И ако смятаме средно аритметично доходите на американския тираджия са доста прилични. Просто работата е такава, че не можеш да завъдиш семейство с нея.

Е ти още един тоя път руски блогер, който също избега в САЩ (защо - във видеата му има достатъчно материали): https://www.youtube.com/@shirmanov/videos И се прехранва точно карайки камион в САЩ. Скоро си купи къще в Маями: https://youtu.be/iLgsOPjT7CY

Да, ипотека - не е изцяло негово, да - не е на първа линия на плажа, но... пак си е къща в Маями...

--- Цитат на: EDM electronics в Юли 17, 2023, 07:59:47 pm ---... После се чудиш, що си си избрал сам да станеш горалкаджия. Ами ти елементарни неща не схващаш, сам си се оценил, че това ти е летвата.
Да не ми се разсърдиш на мене сега, не съм ти избрал аз тая работа.
Аз на моята работа съм си доволен, а тя както е публично известно, е: "да чеша пъпа ката ден"   :D
Не мога да си позволя твоето мислене и анти логика :D

--- Край на цитат ---

Ти си бъркаш в... пъпа, аз си се возя в кабриото със свален таван по крайбрежната на Аспровалта... :) Де се вика "кой за к'вото учил"...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия