Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
dmitarp:
--- Цитат на: comitopul в Юли 16, 2023, 02:56:39 pm ---"Фашистите на бъдещето
ще се наричат антифашисти."
Уинстън Чърчил...
--- Край на цитат ---
Купи ми билет за Севрна Корея придружен с виза за постоянно пребиваване, веднага тръгвам, но няма да можеш, нали?
VITAN:
Ksurnev,
абе за това идело реч, кога руснаците спрягат това направление 8)
http://www.maphill.com/china/guangxi/longlin/nahui/location-maps/physical-map/
Китайска планина било :)
Приемам някой да ми купи двупосочен билет за там. Един колега (както вече писах) инженер, който ходи в Китай (от Канада) ми разправя, че се питал - аджеба, кой е Третият свят?! Те или Китай.
Ksurnev:
Не е, едното е франция, другото е Перу. Има подобие на релефа. 8)
VITAN:
1. Тази горе мургавата е Камала Харис: вице-президент на САЩ.
2. Започва кариерата си през 90-те години, грижейки се за нуждите на сенатор/сенатори в леглото.
3. Тия дни каза:
„Когато започнем да инвестираме в чиста енергия и електрически превозни средства и съкратим населението, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и да пият чиста вода.“
4. Не бъркайте, става дума за техните деца. Не за децата на либераси, сороспии, ибрикчии и полезни идиоти...
5. В Украйна тече явно съкращение на населението, в Европа - по бавно.
6. Казахме: Евроатлантически ценности се превежда като егоизъм (той деца не ражда).
EDM electronics:
--- Цитат на: comitopul в Юли 16, 2023, 02:56:39 pm ---"Фашистите на бъдещето
ще се наричат антифашисти."
Уинстън Чърчил...
--- Край на цитат ---
ЧърчЪл никога не е казвал подобно нещо - 3 пъти мери, един път отрежи....
Този израз е приписан на ЧърчЪл. Някой се е опитал да придаде тежест на демагогияга си, чрез известността на ЧърчЪл.
А да даваш на българите за пример лице, което е мразило повече от всичко на света българите, не се нрави на истинските българи.
ЧърчЪл е по-голям злодей за българите от Хитлер.
Повлиян от историята през ПСВ, битката край Дойран, когато българската войска избива около 12 000 англичани - тогава световни империалисти, за него това е било голям срам от историята на Британия и през ВСВ в злобата и омразата си към българския народ именно той нарежда час по-скоро да се бомбардира България, въпреки че не участваме пряко във войната.
Бомбите-играчки хвърляни в София са измислица на ЧърчЪл, той е спретнал този "подарък" за българските малчугани, за Коледа, да са с откъснати крайници /комшийката ми е пряк очевидец на тези бомбардировки и има приятели пострадали от такива играчки, разказвала ми е от първо лице/.
Рузвелт е проявявал съжаление и е искал бомбардировките да не прекаляват, проявявал е някаква човещина, но именно ЧърчЪл е настоявал София да бъде изравнена със земята и на нейно място да се засеели картофи.
Сега наследниците на ЧърчЪл щели да ни учат на демокрация.
Та не се прави на оригинален, да споменаваш личността ЧърчЪл.
Бомбардировките на ЧърчЪл в България се наричат геноцид, защото са били насочени към мирното население, не към военни обекти. Целта им била да убиват мирните граждани. Та някак противоречиво звучи фашист да дава определение за кой щял да бъде фашист.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия