Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (20/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:21:59 pm ---Нали ти беше оня, който преди години се смееше на някакви мултики, защо сега се плашите, от едни анимации ли се плашите?  :D

--- Край на цитат ---
Продължавам да се смея, защо реши че се плаша? :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:21:59 pm ---Ще станем свидетели на директния сблъсък САЩ/Русия и аз с нетърпение го очаквам, защото е крайно време, за да дойде времето на мира, но вече при други условия - без световен хегемон. Тогава ще видим кой кого плаши...

--- Край на цитат ---
А, значи в Украйна не воюват милиони американски войници? :) Нали Русия воюваше директно с ЕС и НАТО?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Февруари 05, 2023, 07:44:17 pm ---Продължавам да се смея, защо реши че се плаша? :)
А, значи в Украйна не воюват милиони американски войници? :) Нали Русия воюваше директно с ЕС и НАТО?

--- Край на цитат ---

Помня как се подиграваше на мултики.  :D И сега си много смешен.  :D
Помня, как рублата рухваше по твоите думи  :D, тя обаче взе че поскъпна.  ;D
Помня, как Путин го чакал преврат, как се криел като лалугер в бункер, бил на системи от рак и ръката му се рърлазирала от инсулт и Алцхаймер. За масата на Икея няма да споменавам, че там вече го преживях.  :D

Русия воюва ПРОКСИ /индиректно/ със САЩ на украинска територия. Това е най-точното определение за случващото се. Засега има само американски оръжия, военно командване, спътниково разузнаване и наемници. За директен сблъсък бъдещето ще покаже. Аз съм за.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:55:42 pm ---Помня как се подиграваше на мултики.  :D И сега си много смешен.  :D

--- Край на цитат ---
Вече не се смея само на мултиките. Смея се и на Т 34-те, върнати от Лаос... Уж били сам оза музеи и снимки на филми, ама знае ли човек... :)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:55:42 pm ---Помня, как рублата рухваше по твоите думи  :D, тя обаче взе че поскъпна.  ;D

--- Край на цитат ---
Да особено в последните 2 месеца. Дори официалния курс вече е над 70 рубли за долар (оня прогнилия долар, дет всеки момент ще се срине)

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:55:42 pm ---Помня, как Путин го чакал преврат, как се криел като лалугер в бункер, бил на системи от рак и ръката му се рърлазирала от инсулт и Алцхаймер. За масата на Икея няма да споменавам, че там вече го преживях.  :D

--- Край на цитат ---
Нали обичаш видеа от компетентни люде? Кат любимеца на Витко Пасков? Eто ти заключение на лекар:
https://www.youtube.com/v/p0L6Mil-pKc
Хмм... не ми дава да го вградя. Ето линк: https://youtu.be/p0L6Mil-pKc

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 07:55:42 pm ---За директен сблъсък бъдещето ще покаже. Аз съм за.

--- Край на цитат ---
Вероятно желанието ти ще се сбъдне. Особено като гледам какво си позволяват да приказват разни люде в студията на руските телевизии:
https://t.me/prezedentnews/55536

EDM electronics:
Полша се готви да анексира западна Украйна и тогава да те видя какво ще приказваш.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 08:57:37 pm ---Полша се готви да анексира западна Украйна и тогава да те видя какво ще приказваш.

--- Край на цитат ---
Ако не си забелязал Русия вече анексира няколко украински области. Една преди 8 години.
Нека да изчакаме и да видим как Полша ще направи това.
А между другото това ще е брилянтен ход - да видим след едно такова действие дали Русия ще смее да претендира за тези територии, които вече ще са част от НАТО... :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия