Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 10, 2023, 04:25:21 pm ---А ти си манипулатор. Спестяваш голяма част от исстината и говориш със заобиколки, без да цитираш точни данни.
Прави се така:
1. Държави, в които са разрешени еднополовите бракове:
--- Край на цитат ---
Алкохола не прощава! :)
Липсва ти концентрация, не разбираш прочетеното в това което си цитирал.
Не е ставало въобще въпрос в кои държави глобалистите са прекарали пъклените си педерастийски закони.
Ставаше въпрос за сравнение на Русия със Запада, не с останалия свят.
Манипулатор си ти. Вероятно не го правиш нарочно, като имам предвид пороците ти.
Чети добре, Оловни обувки....
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 04:34:52 pm ---Манипулатор си ти. Вероятно не го правиш нарочно...
--- Край на цитат ---
Оо, точно нарочно го прави. Такава му е природата. Дървено-философска..
EDM electronics:
--- Цитат на: VITAN в Юли 10, 2023, 04:37:04 pm ---Оо, точно нарочно го прави. Такава му е природата. Дървено-философска..
--- Край на цитат ---
Ами познавам и други като него, дето употребяват редовно алкохол и пушат - същите са, папагали, де разбрали, де не, там да се противопоставят. Да не говорим, че него никой не го е питал, намесва се в чужд разговор и ще носи чуждия кръст. Разбирам ги, но не мога да им помогна. :)
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 04:34:52 pm ---Ставаше въпрос за сравнение на Русия със Запада, не с останалия свят.
--- Край на цитат ---
В Русия НЯМА законови ограничения за сексуалната ориентация на пълнолетни граждани - самия В.В. Путин ти го казва.
Също така еднополовите бракове не са специалитет на Запада. Много други държави също са разрешили това. Запад и Не-Запад не е релевантно в случая.
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 03:44:30 pm ---Всичко това е ЗАБРАНЕНО в Русия.
--- Край на цитат ---
И кой сега е лъжеца? :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 10, 2023, 05:38:27 pm ---В Русия НЯМА законови ограничения за сексуалната ориентация на пълнолетни граждани - самия В.В. Путин ти го казва.
Също така еднополовите бракове не са специалитет на Запада. Много други държави също са разрешили това. Запад и Не-Запад не е релевантно в случая.
И кой сега е лъжеца? :)
--- Край на цитат ---
Че кога съм твърдял обратното?
Ти сега убеди ли се, че ти липсва концентрация и че не разбираш това, което четеш?
Никога в Русия не е било забранено да станеш педераст, нито е престъпление да си педераст.
Да видим какво съм писал по точки, щото не разбираш, като четеш:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 10, 2023, 03:44:30 pm ---
1. Педерастията на запад е уредена със закон - можеш да сключваш еднополов брак,
2. да осиновяваш дете в еднополов брак,
3. има Родител 1 и Родител 2,
4. можеш да правиш манифестации,
5 да пропагандираш, да рекламираш педерастията
6. и последната новина - да направиш стая в детско училище, където малолетните на тъмно да се събличат голи и да си барат чурките.
Всичко това е ЗАБРАНЕНО в Русия.
--- Край на цитат ---
1. Педерастията на запад е уредена с джендърен закон - вярно е.
2. В Русия не може да се осинови дете от педераст - вярно е.
3. В Русия няма Родил 1 и Родетл 2 - вярно е.
4. В Русия е забранено на обратни да манифестират - вярно е.
5. В Русия е забранено със закон да се рекламира и пропагандира чрез медии хомосексуалната ориентация - вярно е.
6. В Русия няма училища в които децата ги принуждават да се събличат голи и да си обарват чурките - вярно е.
Къде лъжа бе Оловни обувки?
Къде съм казал, че в Русия се преследват педерастите от закона и е забранено да си педераст?
Май тая вечер не си си пил малца?
Бързо да си извиниш за дето ме обвини и обиди напразно и за дето перманентно не разбираш, като четеш.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия