Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 07, 2023, 02:55:58 pm ---
1. А за България ще се биеш ли?
2. Или ще позволиш чужди танкове да стрелят по български градове? Не по политици - по градове с мирни българи в тях. Защото без това няма да се мине ако се стигне до там.
3. Защото ще трябва да стрелят по мен най-малкото.
--- Край на цитат ---
1. Ще се бия за България срещу терористичната организация НАТО. Вероятно ще се образува нещо, като демократичната опозиция в Сирия срещу колониалното тиранично управление - според Платон, която се бие срещу законното правителство на Башар Асад, подкрепяни от САЩ - щото нали без външна подкрепа не става. :)
2. Имаш предвид, както украинците /армията им/ обстрелваха с танкове, артилерия и ракети Точка У собствените си граждани в Донбас и Луганск, преди да им дойдат на помощ руснаците ли с СВО? Нали знаеш, дори имаха подписан договор - Мински съглашения, които не само не бяха спазени, а дори гаранти, като Меркел каза, че не са имали намерение да ги спазват, т.е. западът искаше война.
Нали знаеш, президента Порошенко заяви най-официално, че ще обстрелва децата на Донбас, щото били прости и не ставали за нищо, да стояли в бомбоубежищата, докато украинските деца ходили на училище. Ако това е демократично според теб, можеш сам да си отговориш на въпроса, кое е правилно и кое не.
3. Ако очакваш аз да те защитавам от НАТО, то няма смисъл, щото ти си натовец. Ако си от опозицията обаче, която е против терористичната организация НАТО, да, ще те защитя. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 03:02:38 pm ---Може долу да прочетете, какво казва гръцкия философ Платон за "демокрацията" в своята книга "Държавата", който е роден в родината на "Демокрацията". Сами си правете изводите. Всичко се припокрива на 100% от това, което съм казал аз за демокрацията:
--- Край на цитат ---
Ще е хубаво да се поинтересуваш каква точно е била гръцката демокрация. Там са можели да взимат решение само гражданите. Буквално. Всичките роби, крепостни селяни и подобни "втори сорт" хора не са имали право на глас. В това число и жените...
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 03:02:38 pm ---Демокрацията води до ТИРАНИЯ - точно това което виждаме днешно време по света. Тирани нарекли себе си демократи са узурпирали властта и я ползват в интерес на едно олигархично малцинство.
--- Край на цитат ---
Всяка една форма на управление по един или друг начин води до тирания за някоя прослойка от обществото. Стремежа е прослойката която е онеправдана да е възможно най-малка и възможно най-малко засегната. Самата дефиниция на "демокрация" води до заключението че има някакво мнозинство и някакво малцинство, чиито искания не се припокриват. Няма как всички да са доволни.
Възможността за произведане на честни избори на определен период е гаранция, че когато недоволните станат мнозинство, те автоматично получават властта да направят така, че да не са вече недоволни. И така недоволните винаги ще са по-малко от доволните.
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 03:27:44 pm ---2. Имаш предвид, както украинците /армията им/ обстрелваха с танкове, артилерия и ракети Точка У собствените си граждани в Донбас и Луганск, преди да им дойдат на помощ руснаците ли с СВО?
--- Край на цитат ---
Имах предвид обстрелването на украинския Лвов от руски ракети.
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 03:27:44 pm ---... Нали знаеш, дори имаха подписан договор - Мински съглашения..
--- Край на цитат ---
в които беше споменато нещо за териториалната цялост на Украйна според гранците й от 1991-ва година...
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 03:27:44 pm ---3. Ако очакваш аз да те защитавам от НАТО, то няма смисъл, щото ти си натовец. Ако си от опозицията обаче, която е против терористичната организация НАТО, да, ще те защитя. :D
--- Край на цитат ---
Аз не виждам нужда някой да ме защитава от НАТО. НАТО е тук, в България, в съседните ни държави, и никой не ни бомбардира. Виж ако славната Червена армия дойде, не съм сигурен че няма да летят ракети и снаряди, и тогава ще ми трябва защита. Но явно няма да е от наследници на войводски род... ще чакам някаква евро гейове да го правят...
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 07, 2023, 03:47:41 pm ---
1. Имах предвид обстрелването на украинския Лвов от руски ракети.
2. Аз не виждам нужда някой да ме защитава от НАТО.
3. Виж ако славната Червена армия дойде, не съм сигурен че няма да летят ракети и снаряди, и тогава ще ми трябва защита. Но явно няма да е от наследници на войводски род... ще чакам някаква евро гейове да го правят...
--- Край на цитат ---
1. Лвов не е украински, т.к. Босна и херцоговина не са Югославски, т.к. Бангладеш не е Индийски. Това е руска територия в която водят война руснаци с фашисти за освобождаване на руска територия, заселена с етнически руснаци. Нещо си се объркал, както и си мислиш, че това е прецедент. Не, не е. Питай американците и англичаните как се отцепва територия от държава с референдум на демократична и етническа общност. Дори виж Крим.
2. Ти не виждаш, но аз виждам и не само аз, да се защитим ние истинските демократи от колониалната терористична организация НАТО. Как да искаш ти защита, като ти си им съучастник в престъпленията. Те строяха база около руските граници и лаборатории за биологични оръжия - диктаторите им с диктатори. Само заради тия лаборатории трябва да бъдат разбомбени, както направиха руснаците впрочем още в първите дни на СВО.
3. Хипотетично като дойде Червената армия ще му мислим. Но сега тук се намира натовската армия, окупирала държавата с бази. Никога руска армия не е имала бази у нас. Дори не сме били част от СССР, а сега сме част от ЕС и пълна липса на суверенитет и разоръжаване. сега и оръжията си ще подаряваме на фашисткия украински режим.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 04:10:43 pm ---1. Лвов не е украински, т.к. Босна и херцоговина не са Югославски, т.к. Бангладеш не е Индийски. Това е руска територия
--- Край на цитат ---
Много повече години е бил австрийска и полска, отколкото руска територия. Аман от тая грандомандщина... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 04:10:43 pm ---... Как да искаш ти защита, като ти си им съучастник в престъпленията. Те строяха база около руските граници и лаборатории за биологични оръжия - диктаторите им с диктатори. Само заради тия лаборатории трябва да бъдат разбомбени, както направиха руснаците впрочем още в първите дни на СВО.
--- Край на цитат ---
И защо СВО не приключи като разбомбиха всичко?
И да питам само... съседите на Русия имат ли право да разбомбят някоя руска губерния, щото там имало лаборатории? Дали всяка държава няма право да си има каквито си иска лаборатории на нейна територия? Или с'я ще почнеш да ми обясняваш че в руските лаборатории отглеждат само теменужки...
С какво право Русия определя какво да прави една държава на собствената си територия? Или с кого да си играе на войници? Когато Русия и Беларус си правят учения, и когато в Беларус има руски войници това повод ли е Полша да нападне Беларус? Или няма такива неща? :)
И колко точно чужди военни бази имаше на територията на Украйна? Ако може с линк към някакъв източник, а не твоите фантазии... Аз се сещам само за една - Севастопол... :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 04:10:43 pm ---... Но сега тук се намира натовската армия, окупирала държавата с бази.
--- Край на цитат ---
Ако 200 човека с 10 джипки са ни окупирали... заслужаваме си го. Ама това е щото наследниците на войводите си бъркат в отверстията вместо да грабнат пушките и да отвоюват територията ни :)
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 04:10:43 pm ---... Дори не сме били част от СССР...
--- Край на цитат ---
За една бройка да станем...
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 07, 2023, 04:10:43 pm ---... сега и оръжията си ще подаряваме на фашисткия украински режим.
--- Край на цитат ---
Ще ги продаваме, споко. Както сме продавали в последните 70 години. Дори бих казал че преди 40 години подарявахме много повече - на "братските" наорди в Африка и Азия. А тия които ги продавахме, ги продавахме за валутни рубли, с които нищо не можехме да си купим (е, освен ушанки и москвичи, и то колкото ни отпусне големия брат).
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 07, 2023, 10:19:54 am ---Виж обаче, получиха си проклятието (анатемата):
https://www.youtube.com/v/gyncaWWzHzc
--- Край на цитат ---
Ето го отчето в по-добра резолюция:
Дамата вдясно да ти я представям или или ти е известна? :)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия