Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 06, 2023, 08:03:46 pm ---Аа, в стил мижи да те лАжем...
--- Край на цитат ---
Всеки мижи на различно нещо... :)
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Юли 06, 2023, 08:26:10 pm ---Всеки мижи на различно нещо... :)
--- Край на цитат ---
Има хора, на които истината им боде очите.
Ако искаш да пробваме!?
В един (невзрачен, но кадърен хакерски) сайт днес видях следното видео:
Руски военнопленници в локви кръв, с прерязани гърла, ги карат да викат, за да издават гърлени звуци.
За кеф. После ги разстрелват като кучета...
valex:
Да обясня на тъпите идиоти:
След 2 години изтича срока за експлоатация на двигателите на руските Миг29 и всякакави други руски летателни машини.
Те се ремонтираха в Русия или Украйна. Има малко и полски ремонтни заводи.
Украинските заводи са разрушени. За путкин ние сме официално ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА (набийте си го в тиквите)
И какво парвим с руските возила???????
Изхварляме ги!!!!
Преди 1 година беше момента да ги дадем на утилизация в Украйна и да ги заменят с нещо нормално.
Заради педераса ни президент нестана.
Същото важи за консервните кутии наречени БМП , миномети, САУ и.....
Като незнаете колко време могат да се съхраняват едни снаряди си мълчете. Защото после ще трябва да се плаща за утилизация.
80% от снарядите ни им е изстекъл срока.
А сега хората ни дават пари за да ги утилизират бе тикви смотани.
витанчо кат пак ми се отваряш. Я кажи колко разрушени руски градове от украинци можеш да видиш по твоите канали за информация?
VITAN:
Старшинка,
ако мислиш, че си ми казал нещо ново (хеле пък държавнически смислено),
филмираш се.
Познавал съм само 2 смислени старшинки: началникът на моята радиостанция (AДУ), и тоя, де основно си спомням, че ми е преподавал "радизъм" в казармата.
Какво е значението на съкращението 73?
А. Далечна радиостанция;
Б. Най-добри пожелания;
В. Любов и целувки;
Г. Започвай предаването.
Излез малко от филма и кажи по същество:
от 2024-та трябва да спрем да ползваме руският петрол - ЕС така иска. Да хвърляме колите в първата пропаст или гьол, или що?!
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юли 06, 2023, 09:31:38 pm ---от 2024-та трябва да спрем да ползваме руският петрол - ЕС така иска. Да хвърляме колите в първата пропаст или гьол, или що?!
--- Край на цитат ---
Ако Русия спре да ползва парите от продажбата на петрол за да убива мирни жители на 800 км от фронта, с радост ще продължим да купуваме петрол от нея. Естествено и ако цената е справедлива. И ако се разберем да плащаме в еднакво удобна за двете страни валута.
Дотогава - сори, аз лично не искам да спонсорирам тероризма.
--- Цитат на: VITAN в Юли 06, 2023, 08:34:31 pm ---В един (невзрачен, но кадърен хакерски) сайт днес видях следното видео:
--- Край на цитат ---
news-front или как беше ония най-кадърния сайт... там де между войната се нищеше как да не забременеем ако извънземни осъществят полов контакт с нас? :) Отдвна не си го цитирал, забравих му точното име, за което се извинявам.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия