Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
tobo1:
Ти да не би да караш Мерцедес бе жичкаджия?
П.П. Забележи че задавам въпрос, може би за да не те злепоставя. Щото ако питаме Витья, може веднага да те изтропа.
EDM electronics:
Бабо,
имам чувството че си преминал основен ремонт при Д-р Ментгеле :D. Многократно съм казвал коя марка коли уважавам.
Ако не си запознат, Д-р Ментгеле е правил опити предимно с деца. Умъртвил е с опитите си хиляди. Рязал ги е буквално с щилка и без упойка. Много сладко е спял вечер.
Затова младите русначета трябва да знаят, какво е война и че единствения изход да оцелееш в този свят е да воюваш и да бъдеш силен, иначе или ставаш роб, или ще ти одерат кожата жив, или ще ти дадат избор да ядеш ларви и скакалци, да се самоубиеш безболеззено, да не се налага Д-р Ментгеле със щилката да идва и да те разпарчетоса.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 04:45:12 pm ---Затова младите русначета трябва да знаят, какво е война и че единствения изход да оцелееш в този свят е да воюваш и да бъдеш силен...
--- Край на цитат ---
Но когато това го правят САЩ или Украйна е абсолютно неприемливо... :)
tobo1:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 05, 2023, 04:45:12 pm ---Бабо,
... Многократно съм казвал коя марка коли уважавам....
--- Край на цитат ---
Да де, ама аз питах каква марка караш (имаш). Ако ти е неудобно не отговаряй.
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 05, 2023, 05:00:22 pm ---Но когато това го правят САЩ или Украйна е абсолютно неприемливо... :)
--- Край на цитат ---
Нещо май пак не си точен.
САЩ кой ги нападна в Ирак, Сирия, Либия, Югославия, Виетнам, Корея и т.н.? - никой. Никой не ги е заплашвал. Те са си делегирали висши права без наличието на какъвто и да било международен договор /източник на международното право/ и еднолично си решават кой да нападат и по какъв повод, без да искат мнението на останалия свят, защото са се нафрашкали с оръжия и именно с тях плашат. Малко ли сме гледали за самолетоносачите им, за Ф-35 рекламите и т.н., имащи за цел именно да плашат света. И ти ми задаваш извратения си въпрос, не било ли по-добре даскалката да била транс-гендър, вместо да учила децата от народа си, че родината се защитава с оръжие в ръка?
Украйна също не е пример. Имаше сключен международен договор - Мински съглашения и всичко беше уредено. Имаше и гаранти - Франция и Германия. Меркел призна, ние не сме имали намерения да ги изпълняваме, а да печелим време за въоръжаване и обучение на украинската армия.
Затова младежите трябва да се учат да воюват, да спортуват, да са силни, а не да им се дава пример от възрастни глупендари, как трябвало да пият, колко хубаво било гей-парадите и т.н.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия