Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юли 04, 2023, 01:52:30 pm ---А, начи и на Суровикин да не вярвам - всичко е било театро? А в момента Суровикин сигурно са го извикали на бис, нещо се загуби от хоризонта... :)
--- Край на цитат ---
Не знам, не мога да ти помогна в какво да вярваш и в какво не, това е твоя лична функция.
Доколкото можах, ти бях полезен - безплатно. :D
Иначе оценявам, че искаш да чуеш мнението ми, той и Кузмов постоянно се допитва до мен.
Ами явно освен скромен съм и компетентен. :D
Но ти не се ли убеди за себе си, че първоначалните ти радости за гражданска война и преврат на Путин не само не се сбъднаха, ами се циментира властта му.
Не че не мога да ти дам прогноза как ще завърши тоя конфликт, но нито ме е питал някой, нито усещам ще му хареса - затова му спестявам излишен стрес по моя инициатива. :D
Михаил Кузмов:
https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/14824692 ами сега?
EDM electronics:
Кузмов,
може ли да си толкова възрастен, а наивен?
Като един лапнишаран си.
Може ли тъпия вестник да знае за тая среща, а Путин да не е узнал и зад гърба му да преговарят подчинените му, да го свалят в заговор с ЦРУ?
А пък Путин е баш ГРУ, КГБ и БКП взети заедно и лаици подчинени ще му скроят шапката.
Така ви пълниха главите 34 г. с проамериканска пропаганда, затова сте на това дередже с акъла.
VITAN:
--- Цитат на: EDM electronics в Юли 04, 2023, 08:34:23 pm ---Кузмов,
може ли да си толкова възрастен, а наивен?
Като един лапнишаран си.
--- Край на цитат ---
Варианти:
- с възрастта човек става като малко дете;
- с възрастта човек става слаб на ум;
- човек си е бил лапнишатан:
-- цял живот;
-- по желание под въздействието на пропагандата.
Такива мисли ми хрумнаха само след няколкото секунди, които реших, че си заслужава да отделя за въпросната "статия".
Михаил Кузмов:
Значи сте я прочели! Ами ако е вярно? За информация, аз не вярвам от раз на никаква пропаганда, от коя ще страна да е на фронта! Ако има нещо вярно, какво пишат едните за другите, и обратно то ще се види след време! Иначе ми е забавно да чета pogled.info, ако е вярно с Украйна трябваше отдавна да е свършено. А те мамка им се опъват втора година, и видиш ли, други разправят пък че били напреднали! На кой да вярваш? М,дааа лапни шарани колко щеш!
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия