Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (159/919) > >>

juliang:
Витко, а за Суровикин нещо няма ли да коментираш? :)

И да бе... тия обединени НАТО-вски сили нещо май са решили да разцепят изконно руската Херсонска област на две и да излезнат отново на Черно море някъде около Бердянск... За Артьомовск няма да питам нищо... :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 30, 2023, 03:02:51 pm ---4. Пригожин е нашу мун'че (еврейче май-май).

--- Край на цитат ---

И Соловьов го изкара еврейче...
Обаче не споменаваш че с еврейски произход са: Жириновски, Собчак, Гари Каспаров, Анатолий Чубайс, Сергей Кириенко, Борис Березовски, Борис Немцов, Егор Гайдар, Михаил Ходорковски... или тях още не им е дошло времето да бъдат порицани :)

P.S. Всичко върви по план. Долара се срива, руската рубла поема към небесата:

Една година разлика...

--- Цитат на: VITAN в Юни 30, 2023, 03:02:51 pm ---6. Сега злите езици твърдят, че (бившият затворник) Пригожин, взел от янките едни
6 000 000 000 $, тръгнал към Москва да прави преврат, но си останало само шоу-то. Цирка бързо събрал такъмите и се скрил.

--- Край на цитат ---
И с 6 милиарда долара единственото място където намери да избяга е... Беларус? :) Не в Дубай, не в Бразилия...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 30, 2023, 05:37:15 pm ---И Соловьов го изкара еврейче...
Обаче не споменаваш че с еврейски произход са: Жириновски, Собчак, Гари Каспаров, Анатолий Чубайс, Сергей Кириенко, Борис Березовски, Борис Немцов, Егор Гайдар, Михаил Ходорковски... или тях още не им е дошло времето да бъдат порицани
--- Край на цитат ---
Няма ли да отвориш дума за "нашите" политици евреи, начиная от психо-десният сектор? Много интересни неща има там...

--- Цитат на: juliang в Юни 30, 2023, 05:37:15 pm ---P.S. Всичко върви по план. Долара се срива, руската рубла поема към небесата:
--- Край на цитат ---
Да ве, 'шш фалират скоро. Мноо харчат за пушкала:

32 вида вооружений, которые есть у России и нет у США | Самый сильный аргумент РФ

https://www.youtube.com/v/CxaVBXdn8sM

--- Цитат на: juliang в Юни 30, 2023, 05:37:15 pm ---И с 6 милиарда долара единственото място където намери да избяга е... Беларус? :)
--- Край на цитат ---
Ти казваш, че е в Белорусия. Аз не съм убеден.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 30, 2023, 06:38:05 pm ---Няма ли да отвориш дума за "нашите" политици евреи, начиная от психо-десният сектор?

--- Край на цитат ---
Баца... мразиш евреите, мразиш гейовете... и после аз съм бил фашист :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 30, 2023, 06:38:05 pm ---Да ве, 'шш фалират скоро. Мноо харчат за пушкала:

--- Край на цитат ---
Ами иранците сигурно са дигнали цената на фърчилата... Я кажи ти - Циркони-те за кога ги пазят? :) А Армати-те?

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 30, 2023, 09:16:26 pm ---Баца... мразиш евреите, мразиш гейовете... и после аз съм бил фашист :)

--- Край на цитат ---
Мразя? За гейовете думата е погнуса, за другите е според зависи.
Фашист? Дори не знаеш какво значи (вече съм обяснявал). Виж нацист е друга тема.

--- Цитат на: juliang в Юни 30, 2023, 09:16:26 pm ---Ами иранците сигурно са дигнали цената на фърчилата... Я кажи ти - Циркони-те за кога ги пазят? :) А Армати-те?
--- Край на цитат ---
Да ти отговоря, ако ме удовлетвори твоя отговор:
Защо нацистите използвате за N-ти път в Украйна химическо оръжие? Хлорпикрин в частност:
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%BF%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD

GMG:
   VITAN, ти на кого си кръстен?
На баба си ли или дядо си?  ::)
Сигур горките хора са имали някакъв повод...  :-\
Изглежда личен въпрос и може да не отговаряш.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия