Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (149/919) > >>

EDM electronics:
Какъв е тоя ТИР-аджия, който твърди, че имало коли без амортисьори, само с пружини, като металните играчки по детските площадки?  :D

Мисля си, трябва да си много прост ТИР-аджия или пиянде.  :)
Или и двете. :D

Точно такъв ТИР-аджия много ме плаши.  :D
Такива им дават книжки и се движат по пътищата, докато си караме Жигулетата без задни амортисьори.  ;D

Точно те не могат да напишат едно смислено изречение, бяга им мисълта, щото имат голям недостиг на сиво вещество и за да се направят на интелигентни, копират цитати от статии и ги постват във форума, като техен изказ.  :D

Срамуват се и от професията си, викат не аз не съм ТИР-аджия, аз "чеша пъпа" като EDM electronics.  ;D
Боже каква селения.  ;D

Ksurnev:
И тука си е "емало байката".
Трюдо се мота по УкрФ, и пази Зелето.

suliko:

Наблюдаваме етап от Тераформацията на Планетата ЗЕМЯ (с планетарен мащаб).
 Тези пожари мисля са умишлени за да изгори и прати СО2 и засили парниковия ефект на планетата ни. Че идва малък ледников период, а още не са подготвени и се надяват чрез такива тераформиращи пожари, като в Австралия 2019:

A сега Канада и последно опит ни остава Джунглата на Амазонка да я изпепелят за да спрат/забавят мини ледниковия период в Европа, който ще настъпи и така ще занули нашата цивилизация, която ние хората познаваме. Тя не е в състояние да се пребори още с такива събития в планетарен мащаб, това са последни отчаяни мерки за намеса в климатичните промени на предстоящия мини ледников период в Европата. Някъде в Сибир ще бъде за обитаване/отцеляване по-скоро подходящо, затова Русия трябва да предаде територия на Сибир, където да се построят градовете за отцеляващите от нашата 1 милиярдна цивилизация там, вместо колония на МАРС например. Леда на полюсите ще се стопи, а в Европа от студа ще стане мини ледников период.

juliang:
Алвионе, ако в Испания или Италия настане ледникова епоха, то в Сибир ще им замръзва водката в шишетата през лятото...

EDM electronics:
Златният век на България беше през соца и Великия Другар Тодор Живков! :)

Тогава хората са живели най-добре. Евтиния, спокойствие, сигурност, работа бол, нови коли, не като сега стари, вилни имоти, безплатно образование, безплатна медицина, символични цени за почивки, жените не бяха комерсиални, нямаше манифестации на педали и селяните си стояха на село - там където Господ е отредил да се родят, не като сега най-големите селяндури станаха софиянци и викат ти, ти EDM electronics си селянина и комуниста, ние цървуланите-софиянци сме демократите и гражданята, ти си жигуладжията, не ние...  ;D

Пратеникът на Буда със светлата душа вика: EDM electronics ти си комунист?  :D
А той мастит капиталист копа оранжерия - така къта капитал.  :D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия