Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
За "протокола": Украйната имаше 4-тата армия в света, след разпада на СССР.
НАТО трябва да е 1-вата.
И к'о ?!
Загуби на Украйна и НАТО: статистика от дата 02.06.2023.
П.п. Тук не са загубите в жива сила и инфраструктура. И там мога да дам, но ще бъде гавра с труп...
П.п.2
--- Цитат на: juliang в Юни 03, 2023, 10:42:03 pm ---Да, за 3-ти път го унищожават тоя Пейтриът...
--- Край на цитат ---
Даже не забеляза как те хлъзна Ksurnev :D 8)
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 10:56:21 pm ---За "протокола": Украйната имаше 4-тата армия в света, след разпада на СССР.
--- Край на цитат ---
Медицински факт, вероятно? Направо я пиши първата в света, да не е толкоз срамно... :)
Към 1993 година:
1. Китай - 3.1 млн
2. Щатите - 1.9 млн
3. Русия - 1.7 млн
4. Индия - 1.2 млн
5. Северна Корея - 1.1 млн
6. Виетнам - 860 000
7. Южна Корея - 733 000
8. Турция - 700 000
9. Пакистан - 580 000
10. Франция - 360 000
Към 2000-та година:
1. Китай - 2.8 млн
2. Индия - 1.3 млн
3. Щатите - 1.3 млн
4. Северна Корея - 1 млн
5. Русия - 1 млн
6. Южна Корея - 680 000
7. Турция - 610 000
8. Пакистан - 610 000
9. Иран - 510 000
10. Виетнам - 480 000
Къде викаш е Украйна? :)
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 10:56:21 pm ---П.п.2Даже не забеляза как те хлъзна Ksurnev :D 8)
--- Край на цитат ---
А аз как да си пробутам моята си пропаганда, без да е толкоз очевадно? Нали ми плащат на публикувана снимка? :)
А такива цифри са малко като дължината на рибата според рибаря... :)
VITAN:
Дурак любит красное, а умный — ясное.
1. Имаха до тия дни 1 боен кораб и вече го няма... толкоз за твоята статистика!
2. СССР се разпадна 1991 г. Украйна, както и ние започнахме да разпродаваме за $ огромно количество въоръжение.
3. Класацията на 1 армия изобщо не е само колко щика наброява!
Ако, аз бях толкова зле с представата си за света, щях да се натряскам от мъка.
Не съм се напивал от младежките си години, а от мъка... никога.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 11:19:58 pm ---1. Имаха до тия дни 1 боен кораб и вече го няма... толкоз за твоята статистика!
--- Край на цитат ---
Предполагам вече нямат и тачанки с картечници "Максим" отгоре, но това едва ли ги натъжава много. В момента имат по-важна задача.
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 11:19:58 pm ---2. СССР се разпадна 1991 г. Украйна, както и ние започнахме да разпродаваме за $ огромно количество въоръжение.
--- Край на цитат ---
И добре че са го разпродали. Оръжие, произведено през 80-те години на 20-ти век едва ли щеше да им е много от полза при начина на война, който водят.
Ако настояваш, ще намеря и данни за 1991-ва година, но те уверявам, че и в тази година Украйна не е в топ 10.
И що си е продавала пушките, като може да си продава житото?
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 11:19:58 pm ---3. Класацията на 1 армия изобщо не е само колко щика наброява![/b]
--- Край на цитат ---
Верно ли? Не знаех че пушките стрелят сами, или че танковете вървят сами. Или сега ще кажеш че преди Русия да атакува Украйна, тя е имала по-технологична армия от руската? :)
--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 11:19:58 pm ---Ако, аз бях толкова зле с представата си за света, щях да се натряскам от мъка.
--- Край на цитат ---
Време ти е. Да не кажа, че си закъснял...
EDM electronics:
Свободата в българската демокрация се състои в това, да изпълняваш нарежданията на американското посолство. Каквото кажат те, това е свободата. Дали си измислям ли, си викат обикновено фашизоидните елементи? Аз само го ретранслирам, Кирчо и Кокорчо ви го казаха. И двамата имат нещо много общо - те не ми приличат на истински мъже. Особено втория бурсук е чист джендар. :) Добре, че не се навърта около мен, че като си знам воеводския ген - ще му предам набързо уроците на соца. ;)
Горелкаджията много я харесва тази свобода, да е подчинен. Нямам нищо против на него да му нареждат от посолството на началниците, как да живее. Но защо и аз така?
Ние с него сме диаметрално противоположни. Като се започне с това, че той е върл защитник на горните двама със съмнителна джендарна естествена ориантация, та се стигне до фундаментланта генетика, че там където той се е родил не се е раждал през вековната българска история нито един борец за свобода - ни хайдутин, ни партизанин, който да се е борл с фашизма. При мен както казах всичко е наабарот. :)
Сори, но аз изповядвам друга "религия". Моят идеологически езически бог е Путин, не Сорос - гущера. :D
Христос е моят религиозен бог. Никога не бих го заменил. Не мога да ги разбера ония, дето от християнски семейства станаха будисти. Що за предатели на традициите са това в семейството и народа? Кармата ще накаже такива предателства. Заблудени вярват там в някакви чужди нам и на народа ни езотерични теории и някакъв исторически самобичуващ се принц - наречен бог. Главата им е сбъркана на тия. Вижте Дони и ще разбере за какво ви говоря. :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия