Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
Горелкаджия, много си затънал в жълтения. Витан на малкия ти пръст не може се намаже. :)
Тия клипчета дето постоянно ни подхвърляш са от рода съчини си сам, като новичока на Путин в навечерието на изборите, дето искаше да отрови цял Лондон. А отровените вдън земя потънаха. :)
От ден на ден ставаш все по-елементарен. :D
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 03, 2023, 09:37:31 pm ---... Тия клипчета дето постоянно ни подхвърляш са от рода съчини си сам..
--- Край на цитат ---
Естествено, не може да се сравняват с обективността на Соловьов, нали? Именно за него е клипчето - издавам тайната щото подозирам че изобщо не си го пуснал да го видиш :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Юни 03, 2023, 09:39:41 pm ---подозирам че изобщо не си го пуснал да го видиш :)
--- Край на цитат ---
А не подозираш ли себе си най-напред, че не гледаш клиповете на Витан ич биля? :D
Га земиш да му гледаш клиповете, тогава ще ти отпаднат съмненията, дали аз гледам твоите. :)
Ksurnev:
Шийте и кройте терзие, и мене да ушиите. (родопска народна песен)
Джул, този фейк могат да го направят вече и дечурлигата.
Ама МНОООО си отнесен ОТ ВИХЪРА.
Кротни са за малко, ако не, ще те между очите, сам ще се гръмнеш.
Ще опиташ сарказма ми с пълна сила.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Юни 03, 2023, 10:01:27 pm ---А не подозираш ли себе си най-напред, че не гледаш клиповете на Витан ич биля? :D
--- Край на цитат ---
Повечето от клиповете ги гледам. Пропускам само тези с продължителност над 1 час примерно, щото просто нямам нерви.
А това което наистина изобщо не поглеждам са линковете към news-front или как там беше... пробвах няколко пъти, но винаги ме напушва смях.
--- Цитат на: Ksurnev в Юни 03, 2023, 10:09:25 pm ---Джул, този фейк могат да го направят вече и дечурлигата.
--- Край на цитат ---
Да, фейкове могат да се правят всякакви. И от тази и от онази страна на идеологическата барикада.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия