Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
VITAN:
Ставаш досаден.
При твоя любимец Владимир Соловьов се събират всяка вечер депутати, генерали, историци, анализатори, писатели, дипломати, професори и пр.
Следи всяка вечер и ще знаеш, и повече от това, кое ти казвам.
Over!
EDM electronics:
Горелкаджия,
за разпространение на фалшиви новини според американското законодателство и проява на магарешки хроничен инат, ти правя предупреждение, че ще получиш ограничение на правата във форума, както ограничават потребителите на Ю-Туб, само ако споменат Ковид или нещо добро за Русия.
Понеже говориш на пук, аз ти казах, че не съм Atos, нямам неговото търпение и съм привърженик на крайните мерки.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Февруари 03, 2023, 07:39:47 pm ---Горелкаджия,
за разпространение на фалшиви новини според американското законодателство и проява на магарешки хроничен инат, ти правя предупреждение, че ще получиш ограничение на правата във форума, както ограничават потребителите на Ю-Туб, само ако споменат Ковид или нещо добро за Русия.
--- Край на цитат ---
Типично по съвеЦки - трявба да се запуши устата на инакомислещите... :)
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Февруари 03, 2023, 07:53:13 pm ---Типично по съвеЦки - трявба да се запуши устата на инакомислещите... :)
--- Край на цитат ---
Отпуши си добре ушите:
Не по съветски, а по американски и съобразно техните закони в качеството ни на тяхна колония, по шаблон на Ю-Туб.
Е, даде ти се достатъчно възможност, но ти като не можеш да намериш аргументи започваш инфантилно да се дразниш, да увърташ в типичния ти стил на дрязга с предишния колега, който имаше желязно търпение да те трае.
Аз съм малко по-твърд и импулсивен, по-решителен и деен. Ще трябва да се научиш как се спори, не става с говорене на инат.
epwpixieq-1:
--- Цитат на: juliang в Февруари 01, 2023, 07:24:36 pm ---А защо смяташ, че количеството натиеви йони посочени на опаковката не идват от натриевия бензоат - широко използван в хранителната промишленост консервант?
Това че кола-та съдържа sodium не означава автоматично че съдържа salt (sodium chloride). Това исках да ти кажа.
--- Край на цитат ---
Сега разбирам. Така е, може да е и от консерваната, който всъщност също е дефиниран химически като сол, само че органична - с присъствие на въглерод в молекулната структура- : https://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_benzoate , https://en.wikipedia.org/wiki/Salt_(chemistry) .
Но в крайна сметка е важен ефекта въху оганизма от добавката на тази органична сол (като органична което не значи натурално синтезирана), при положение че е тя, въру осмотичното налягане при кръвта, и до какви последици това води.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия