Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (130/919) > >>

juliang:
Витко, само като видя какво пише на стената зад лектора, и ми се изпарява всякакво желание да слушам какво говори. Какъв "руски мир" бе човек?
И пак питам - защо трафика на хора е само в посока на запад? Как па някой не забогатя, прекарвайки мигранти от Германия или дори България към Турция или Сирия... :)

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Юни 02, 2023, 10:59:02 pm ---И пак питам - защо трафика на хора е само в посока на запад?
--- Край на цитат ---
Защото Запада се е отказал от корените си. За него няма Божие наказание, няма карма... pirates freedom! А и педалските "семейства" са пак на Запад. Къде да са?!

--- Цитат на: juliang в Юни 02, 2023, 10:59:02 pm ---Как па някой не забогатя, прекарвайки мигранти от Германия или дори България към Турция или Сирия... :)
--- Край на цитат ---
Ee, някои стават премиери, като:
"...В края на 90-те години премиерът на Косово Хашим Тачи е ръководил мафиотска организация, която се е занимавала с убийства, трафик на органи, наркотици и оръжие. Това твърди проектодоклад на Съвета на Европа..."

Виж с'я. Да се забогатява от това е забранено! ЦРУ трябва да обира каймака. Да речем,  че някаква черна шугава държава реши, че ще прави валута обезпечена със злато или има ресурси, които не знам защо са на тяхна, а не на американска територия. Или пък граничат с такава държава. ЦРУ с тия пари ще им спретне:
- цветна революция;
- Майдан;
- демократичен преврат;
- ще им назначи демократичен лидер (Тихановска, Гуайдо);
- ще им докара бойци за демокрация (главорезите в Сирия)
- и пр. и пр.
... и заедно с парите от другата черна каса (биткойн), ще свършат работата, без да се отчитат официално на никого!

Демокрацията пара иска ей, не е майтап работа!
И ако обичаш, не ми губи времето да ти отговарям на елементарни ?-си! PLS !!

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 03, 2023, 08:03:24 am ---... Да речем,  че някаква черна шугава държава реши, че ще прави валута обезпечена със злато или има ресурси, които не знам защо са на тяхна, а не на американска територия. Или пък граничат с такава държава. ЦРУ с тия пари ще им спретне:
- цветна революция;
- Майдан;
- демократичен преврат;
- ще им назначи демократичен лидер (Тихановска, Гуайдо);
- ще им докара бойци за демокрация (главорезите в Сирия)
- и пр. и пр.
... и заедно с парите от другата черна каса (биткойн), ще свършат работата, без да се отчитат официално на никого!

Демокрацията пара иска ей, не е майтап работа!

--- Край на цитат ---

И се сещам къде обикаля Лавров от 2 години...

juliang:
Голяма работа беше тоя Жириновски...

https://www.facebook.com/groups/2433841490251274/permalink/3138766733092076/

VITAN:
Дурак любит красное, а умный — ясное.

Даже не се усети какви ги свърши! С чии пари са дошли комунистите на власт?!
С вашите!!!
Който плаща, той поръчва музиката.
Т.е. делата на комунистите се пишат и на вашата сметка!

Жириновски указа само част от парите.
Ако помолиш, ще те светна и за другите.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия