Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (127/919) > >>

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Юни 01, 2023, 08:46:31 pm ---Виж как хубаво описваш изборите и избора преди 35 години... 99.5% гласове само за една-единствен партия, която 40 години има един и същ ръководител. И 45 години нищо не се случва. изборите бяха с предизвестен резултат. Поне за кумова срама да се сменяше името на партията, ама не...

--- Край на цитат ---
Не, не извъртай нещата, не описвам изборите преди 35 г., а сега.
Виждам индиректно се съгласяваш с мен, че демокрацията е една химера и че никога не е имало нищо друго, освен диктатура.

Наесен, като мобилизират сина ти да се бие в Украйна за американската "демокрация" съвсем ще ме търсиш, да ми казваш колко съм бил прав.  :)

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 01, 2023, 09:04:19 pm ---Не, не извъртай нещата, не описвам изборите преди 35 г., а сега.
Виждам индиректно се съгласяваш с мен, че демокрацията е една химера и че никога не е имало нищо друго, освен диктатура.

--- Край на цитат ---
Имаш доста извратена представа за демокрацията. Това не е строй, който да устройва лично теб, а строй, който устройва по-голямата част от обществото. Това че теб не те устройва означава просто че не мислиш като по-голямата част от населението.
И не - няма строй който да устройва всички. Винаги ще има недоволни. Просто сега недоволните са по-малко.

Недоволни от социализЪма през 1990 година:

За съжаление не си успял да го видиш на живо, но това на снимката е само една малка част от хората които излезнаха тогава.

Недоволни от сегшаното положение на нещата:

--- Цитат на: EDM electronics в Юни 01, 2023, 09:04:19 pm ---Наесен, като мобилизират сина ти да се бие в Украйна за американската "демокрация" съвсем ще ме търсиш, да ми казваш колко съм бил прав.  :)

--- Край на цитат ---

Ти имаш някаква надежда че до наесен нещата няма да са се решили? Оптимист... :)

И за разлика от ватнешката сбоджа от пиянки и затворници от другата страна на фронта участие взимат предимно професионални военни, които са обучени да вършат работата ефективно. Сина ми няма много какво да прави там, освен да пречи. Да, може да управлява дрон, но мисля че едва ли ще опрат до него.

VITAN:
Жужи Кехая,
пак се оля!
1. Хората измряха.
2. Хората избягаха в метрополията, какво да правят в колонията?
3. От тия на снимката, много от тях са стари и болни.
4. А, ако не са болни, знаят: нито референдуми, нито гласуване, нито протести променят нещо в колонията. Факт! Медицински и азбучен!

--- Цитат на: juliang в Юни 02, 2023, 08:59:01 am ---И за разлика от ватнешката сбоджа от пиянки и затворници от другата страна на фронта участие взимат предимно професионални военни, които са обучени да вършат работата ефективно.
--- Край на цитат ---
Въпросните киборги на фронта са дрогирани укри! Дори на руските снайпери е идвало момент да се чудят, как така се разкарват насам-натам и не им пука от нищо!

А какво ще направят "пиянките" - това е война на изтощение! Никоя страна в историята не е получавала толкова парична и военна помощ! "Затворниците", въпреки тази помощ взеха Бахмут. Разбирай съвременният Сталинград. Толкова дивизии там смляха - бедна ти е фантазията!!!

--- Цитат на: juliang в Юни 02, 2023, 08:59:01 am ---Сина ми няма много какво да прави там, освен да пречи. Да, може да управлява дрон, но мисля че едва ли ще опрат до него.
--- Край на цитат ---
Всеки наемник и доброволец там е добре дошъл! Лъжеш като дърт индоевропеец! Ще им носи, ще им подмива - има работа за целият китайски народ...

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---2. Хората избягаха в метрополията, какво да правят в колонията?

--- Край на цитат ---
Що не избягаха в земния рай на изток, а тъпо напират в загниващия запад бе Витко? :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---3. От тия на снимката, много от тях са стари и болни.
4. А, ако не са болни, знаят: нито референдуми, нито гласуване, нито протести променят нещо в колонията. Факт! Медицински и азбучен!

--- Край на цитат ---
Да, за съжаление не избесиха всичките комуняги и наследниците им по дърветата в Борисовата градина още през 1989 година. Затова и нямаше промени, затова и все още тъпчем на едно място и само цъкаме как държави като Чехия, Полша и прибалтийските републики успяха, а ние - не.

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---Въпросните киборги на фронта са дрогирани укри! Дори на руските снайпери е идвало момент да се чудят, как така се разкарват насам-натам и не им пука от нищо!

--- Край на цитат ---
Да, за селянина на който са му връчили една "трилинейка" и са го пратили на фронта професионалния войник по западен образец изглежда като киборг. Разбирам ги защо имат такова впечатление :) Като досега е орал и доил кравите на село и срещне едно такова чудо:

ще се помисли че е видял Пришълеца от оня филм на ужасите. А то бил просто войник от турските специални части... :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---А какво ще направят "пиянките" - това е война на изтощение! Никоя страна в историята не е получавала толкова парична и военна помощ!

--- Край на цитат ---
Ватенките не загубиха ли една война на изтощение вече - студената? Що настъпват пак тая мотика?
И а да не броим хилядите товарни кораби, прекосяващи Атлантическия окена пореди 80 години. Накъде ли пътуваха тогава?
Да ти имам медицината, честно. Много късопаметна...

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---... "Затворниците", въпреки тази помощ взеха Бахмут. Разбирай съвременният Сталинград. Толкова дивизии там смляха - бедна ти е фантазията!!!

--- Край на цитат ---
Ако можеше Руската армия да се похвали с това - разбирам. Но това го направи една ЧАСТНА компания. Срам и позор - частник да отсрамва вторая в мире...
И ОК, Бахмут падна. С'я к'во? Пригожин си сбра дръмките и закара служителите си на заслужена почивка. Някакъв напредък да се наблюдава след като всичките тия украински и най-вече западни дивизии бяха смлени?
А, да... Къде е Кадиров с неговите тиктокери, дет щеше да замести бойците на Пригожин? Май само на думи беше голямата работа? :)

--- Цитат на: VITAN в Юни 02, 2023, 09:27:37 am ---Всеки наемник и доброволец там е добре дошъл! Лъжеш като дърт индоевропеец! Ще им носи, ще им подмива - има работа за целият китайски народ...

--- Край на цитат ---
Да, за наемници и доброволци място има. Но никой няма да мобилизира българи и да ги праща в Украйна. Това само на привържениците на една политическа партия в БГ е опорката и в нея няма НИЩО вярно. Или не схващаш разликата? Айде, ЕДМ-а му е простено - той идея си няма какво е това казарма и не прави разлика между професионална армия, доброволци и мобилизация, ама за теб имах друго впечатление...

VITAN:
Дурак любит красное, а умный — ясное.

--------
За неразбралите:
Умный любит ясное, а дурак - красное? Это очень старая русская пословица.

КРАСНОЕ - это ещё и КРАСИВОЕ, то есть дурак покупается на красоту, а не умный! В политическом же смысле, более современном - ещё точнее!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия