Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (120/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---1. Информацията за тази "вундерваф-ла" Skynex се появи преди около година.

--- Край на цитат ---
И стискаш тази информация, не я споделяш? :)

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---5. Не каза, колко струва вундервафлата и колко 1 неин изстрел.
6. А подарък ли е?

--- Край на цитат ---
Виж си usdebtclock-a. Един-два милиарда в повече какво ще променят? :) А и Шахед-ите да не мислиш че са без пари? Или ще се разплащат с иранците като им продават петрол и газ? :) А, извинявай, забравих... ще им продават електрически Москвич-и.

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---7. В руският бюджет, както и по времето на Кримската пролет има секретна статия: много пара за възстановяване на новите територии. Крим си беше непокътнат, но инфраструктурата не бе поддържана от времето на СССР.

--- Край на цитат ---
Руския бюджет за 2023-та е толкоз на минус, че стискай палци да им остане за ремонт на Садовое кольцо... Новите територии ще почакат, както чакат всички в Московия. Няколко поколения поне. А и има голяма вероятност новите руски територии да станат стари украински територии, които да бъдат възстановени с парите от репарациите, които Русия ще е задължена да плаща :)

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---8. 30% от Украйна е собственост на тия, де печатат парите. Ще искат печалба, многото милиарди заеми също ще трябва да се плащат. Мъжкото население като % е както при залеза на Райх-а.

--- Край на цитат ---
Крадената пшеница дето в момента я изнасят ватенките - само тя ще изплати тия заеми за няколко десетилетия. А и виж по-горната точка... :)

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---П.п. Яндекс е с холандска регистрация. В момента тече подялба между Русия и правоверните англо-саксонски ибрикчии. Спокойстрие и силна храна.

--- Край на цитат ---
Не моЗе да бъде!!! Най-руската компания да се продаде... за някакви зелени хартийки без покритие... И това какво общо има с липсата на граници и имената на държавите?

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---П.п.2 Руснаците имат подобни вундервафли и боеприпаси. Сега имат и "прошивка" за Хаймарс-и... Вероятно и за новите британски крилати ракети. Пуцат ги вече яко.

--- Край на цитат ---
Да, гледам на картата... Мариупол, Донецк, Токамак...

--- Цитат на: VITAN в Май 22, 2023, 11:13:01 am ---П.п.3 За да получат някакви пари, наследниците на убития трябва да докажат, че в момента на смъртта е бил с каска, бронежилетка, автомат и с лице към ивъл рашънс. А познай колко са получили нещо!?

--- Край на цитат ---
Викаш друго си е да ти дадат чисто нова жигула за смъртта на сина ти...

VITAN:

--- Цитат на: juliang в Май 22, 2023, 11:27:26 am ---Викаш друго си е да ти дадат чисто нова жигула за смъртта на сина ти...
--- Край на цитат ---
Кехая,

Викаш твоите били антифашисти? Или номенклатурчици покрай дебелите котараци? А?!
На мен това ми се връзва.
Моят дядо се е бил край река Драва, ранен многократно, активен борец против фашизма, но така и не намаза нищо на филията си. А е можел.

Щом стана дума за жигули и свободата на "украинския" народ, да видим. За кой народ?!

Пленен боец ​​от украинския нацисткият полк «Азов» (терористична организация, забранена в Русия) разказа на представители на руските правоохранителни органи за обстоятелствата около убийството на семейство с дете в Мариупол.

Според него през март 2022 г. бойци от неговия отряд са разстреляли автомобил с бял надпис „Деца“ на улица „Куинджи“. Както по-късно се оказало, в колата имало мъж, жена, двамата на около 30 години, а и десетгодишно момиче, съобщава РИА Новости.

„Изстреляхме около един магазин на автомата наведнъж, колата започна да намалява и отби встрани от пътя“, каза военнопленникът.

След като откраднали всички ценности, «азовците» пренесли телата на жертвите си до най-близката сграда и ги оставили там, каза нацистът от Украйна...

Слава Украине! Да?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 22, 2023, 10:04:33 am ---Така... повече да не чувам за десетки натовски генерали в кабините на Пейтриот-ите. На територията на Украйна НЯМА западни войски - самия ЕДМ го заявява :) В момента срещу "вторая в мире" стои само и единствено украинската армия.
Херсон забрави... или той вече беше, па после нещо спря да бъде руски... :)

--- Край на цитат ---

Нещо си се екзалтирал. Не съм заявявал подобно нещо, откъде си го измисли?
В Украйна гъмжи от западни наемници. Казах само, че ЧВК Моцарт са си тръгнали, след като са понесли неприемливи загуби. Те са си мислили, че ще е като филма на Рамбо.  :) Реалността се оказала по-различна.

И рассийская армия не "вторая" както ти си писал, а "первая" - това го запомни добре, когато свърши СВО. Ако се намеси европейския джендърлък, много бързо ще го откажат, като оркестър "Моцарт" от САЩ.

Не ми преписвай неща, които не съм казвал.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 22, 2023, 03:37:48 pm ---И рассийская армия не "вторая" както ти си писал, а "первая" - това го запомни добре, когато свърши СВО. Ако се намеси европейския джендърлък, много бързо ще го откажат, като оркестър "Моцарт" от САЩ.

--- Край на цитат ---

Малко повод за размисъл:
https://www.youtube.com/v/EYtsmicjRJM

От Соловьов се отрекохте - бил евреин и не знам к'ъв си (м/у другото още си мисля дали да пусна едно прясно видео за него от канала на Навални, ама там ще е вече като на умряло куче нож да вадя). С'я и от Пригожин ли ще се отречете? Тоя, де е единствения де прави нещо в последните 6 месеца на фронта? Или той от военни действия нищо не разбира?

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 24, 2023, 07:56:47 pm --- С'я и от Пригожин ли ще се отречете? Тоя, де е единствения де прави нещо в последните 6 месеца на фронта? Или той от военни действия нищо не разбира?

--- Край на цитат ---
Ти задаваш въпрос и се опитваш от мое име ли да отговаряш, както в по-горните си постове?
Ти докога ще продължаваш да ми вменяваш неща, които не съм казвал? - става вече много нахално...

Как съм се отрекъл от Пригожин, ти не си ли виждал моята фотография в левия ъгъл, тя да не е на някой западен педераз от тия дето им защитаваш парадите?
Пригожин го следя всеки ден и не, не само не го отричам, а поддържам.
Но има тука един друг тънък момент за който ти нищо не знаеш. А аз няма да го коментирам, чукай си главата.
От елита само сина на Дмитрий Песков е бил записа тайно в ЧВК-Вагнер, като артилерист под друго име. Сам е пожелал. Отслужил е котракта си. За останалия елит синовете им са скатани. Но погледни как е в украинската армия, на Порошенко сина ли е мобилизиран, двамата братя Кличко ли се бият на фронта, както заявиха преди СВО, Гордон - тая лайняна торба ли се бие на фронта?

Ами ако видим какво става с елита в САЩ при многобройните им войни, как мислиш е било положението, по-различно ли?

Само при Сталин е било както на тебе ти се иска да бъде, точно този, който най-много критикуваш, а направил най-много за СССР. Всички знаем историята със сина му на фронта.

Пак те предупреждавам: спри да лъжеш и спри да ми приписваш неща, които не съм казвал или какво съм мислил да кажа.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия