Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
Ksurnev:
Джул, от всичко дето си написал, не става ясно по никакъв начин, коя линия следваш аджеба ???
juliang:
--- Цитат на: Ksurnev в Май 20, 2023, 06:12:31 pm ---Джул, от всичко дето си написал, не става ясно по никакъв начин, коя линия следваш аджеба ???
--- Край на цитат ---
Задължително ли е да следвам нечия линия?
Разбираш ли колко сбъркано мислиш? Не можеш да си представиш че един човек може да не е в агитката - нито на Левски, нито на ЦСКА, и пак да е на стадиона. Заради спорта, а не заради омразата към противника.
Виж примери от тук, във форума - щом не харесвам Русия, задължително съм гей. Щом подкрепям борбата на украинския народ за независимост от Русия - задължително имам портрет на чичо Ади над леглото си.
ЕДМ-а просто няма начин да повярва, че в колата си слушам предимно групи като Ленинград и ДДТ. Не, в неговата главица асоциацията е че от кабриото задължително кънти "Лили Марлен"... Няма как да си представи че библиотеката ми е пълна с руски книги - той вярва че там са само различни издания на "Моята борба"...
Ако мога да издържа един час в една стая с човек който е с нетрадиционна сексуална ориентация - то аз задължително съм педал. По неговата логика всеки срещнат такъв човек трябва на място да бъде пребиван с дръжка на лопата...
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Май 20, 2023, 06:21:46 pm ---Задължително ли е да следвам нечия линия?
--- Край на цитат ---
Яаа да проверим! Не верувам 8) ич биля!
https://www.youtube.com/v/3ceo8D3dvCc
Америка има ПРОБЛЕМ
П.п. Приказвай си. Факт е, че тук си най-правоверния праволинеен демократ.
juliang:
35 минути?!?
Витко, аз пускам видеа по 35 секунди и съм сигурен че не ги гледаш, ти ме пращаш да гледам 9-те серии на "Междузвездни войни". И то без да зная на кое ти си обърнал внимание, кое те е запленило толкоз че реши да го споделиш с нас...
--- Цитат на: VITAN в Май 20, 2023, 09:30:23 pm ---... Приказвай си. Факт е, че тук си най-правоверния праволинеен демократ.
--- Край на цитат ---
От тия твоите медицинските, или някакъв малко по-достоверен? :)
Номак:
И какво се оказа,всички политици са мерзавци ,корумпирани и готованковци на държавна хранилка ,от такива какво може да се очаква-нищо,не Ами и по лошо че става...Къде е тук ИИ който да поеме контрола и безгрешно да ръководи народа към благополучие,изобилие и т.н.
Докога ще търпим политици да се подиграват народа ..не е ли време вече българите да изберат технологията която несъмнено ще направи от ограбената България ,държава с просперитет ?
Разбирате ли защо постоянно бива ограничаван ИИ като се твърди че видите ли щял да затрие човечеството,това е заблуда от организираните престъпници за да грабят и погубват народа ..хората изобретиха квантови машини с феноменално бързо изчисления,нии още гледаме по тв.то политически циркове ..
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия