Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 17, 2023, 07:46:01 pm ---1. А можехме да ги дадем под аренда и да печеим от това... :) На кой? На Московия ли? Мечтай си...
--- Край на цитат ---
И като не можем да ги дадем под наем, да печелим от някой, трябва ли да ги дадем на САЩ, да не печелим от никой?
Ти би ли си дал имота, да го ползва някой безвъзмездно? - трябва да си комунист, за да го направиш, при капитализма всичко е платно. Осъзнаваш ли, че все повече глупости говориш?
--- Цитат на: juliang в Май 17, 2023, 07:46:01 pm ---2. Има и испански, и френски, и английски. И е много жалко ако 100 човека са в състояние да окупират цяла България. Най-вече при наличието на цял град наследници на воеводи :)
--- Край на цитат ---
В моя град е най-голямата американска база. Лятно време американските войници се движат на тумби от по 20 човека в града и само отпускарите на око са над 100. Отделно много мои познати работят в базата Ново село и съм наясно горе-долу каква е числеността. Не лягай на официалните обявени данни от министъра на отбраната, той говори лъжи, защото е колониален министър. В момента в базата има събрана войска от цял свят. Хиляди са.
Един ден ще изгоним тая паплач от България, да си ходи зад океана и там да си развиват джендарските и педофилските идеологии. Не ги искам тук и ако направиш едно запитване на местното население - никой не ги иска. Народа ни е русофилски и всички действия, които се противопоставят на вътрешните им чувства, са насилствени и нежелани. През чепа ми е, такива като тебе, какво искат и мислят. Скоро всичко ще се промени кардинално.
--- Цитат на: juliang в Май 17, 2023, 07:46:01 pm ---3. Ма к'во се чудя... те едни такива наследници... само си бъркат един друг по... пъповете :)
--- Край на цитат ---
Първо нека кажем, всички сме наясно, че си родом от село и си емигрирал в София. Ти и затова имаш такъв произходен комплекс. Прекалено много се софиянчиш и все се намира един такъв кът мен, да те приземи.
По отношение на моите наследници воеводи:
Не си ли си задавал въпроса, защо по твоя край в който си емигрирал няма нито един хайдутин, партизанин и въобще всякакъв борец за свобода, освен ятака Тодор Живков?
Понеже твърдиш, че познаваш живота в София, би трябвало да знаеш, че преди идването на лъжедемокрацията там е било най-червеното място. Нямало е по-червено място от София. И как изведнъж всички се записаха десиденти, репресирани, като тебе и Оркаджията, като не можахте да посочите нищо конкретно, т.е. там сте се събрали едни властови ибрикчии.
Освен всичко това в целия форум ти си най-големия защитник на гейовете и меките киттки. вероятно има и някой тих поддръжник, но го е страх да се обади, да не го порежа. Разбираш ли, такива като теб са нещо средно между мъж и жена, мекушави ни изглеждате на нас провинциалистите-воеводи. :D Няма мъжественост във вас. Няма борбеност, едни оплаквачи сте, за мен мишки. :)
Схващаш ли каква е разликата между нас, като имаш предвид, че се изразявам съвсем пестеливо и щадящо, защото имам качеството на модератор от което ти много се оплакваш постоянно, ревеш, като една жена. Но трябва да имат предвид такива като теб, че то е за добро. Това ме кара, задължава да спазвам някакво по-сдържано поведение, в противен случай тук във форума би било едно много неудобно място за такива като тебе. И аз се появих точно в този момент в който се появи ти и още 1-2 ма, които направихте опит за неолиберален преврат, като по всички официални медии в които се тръби само едната гледна точка - тази за интереса на колонизатора. Докато съм тук си го избийте от главите, че това ще се случи.
И престани да се оплакваш на dimelsoft постоянно, че изглеждаш, като жена. Оправяй се сам, не търси помощ.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---И като не можем да ги дадем под наем, да печелим от някой, трябва ли да ги дадем на САЩ, да не печелим от никой?
--- Край на цитат ---
Печелим сигурност и защита.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---... Не лягай на официалните обявени данни от министъра на отбраната, той говори лъжи, защото е колониален министър. В момента в базата има събрана войска от цял свят. Хиляди са.
--- Край на цитат ---
Къде спят тия хора? Къде са отседнали? Казарма за хиляди души трябва да се вижда от космоса. Би ли дал линк?
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---... Не ги искам тук и ако направиш едно запитване на местното население - никой не ги иска. Народа ни е русофилски и всички действия, които се противопоставят на вътрешните им чувства, са насилствени и нежелани. През чепа ми е, такива като тебе, какво искат и мислят.
--- Край на цитат ---
И на мен ми е през чепа какво искат и мислят такива като теб. За твое съжаление тия дет мислят като мен са на власт. Като твоите дойдат на власт - тогава може да си поговорим. Дотогава ще стоиш тихо и ще търпиш.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---Първо нека кажем, всички сме наясно, че си родом от село и си емигрирал в София.
--- Край на цитат ---
В грешка си. Роден съм в болница Шейново, на пъпа на София.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---Понеже твърдиш, че познаваш живота в София, би трябвало да знаеш, че преди идването на лъжедемокрацията там е било най-червеното място. Нямало е по-червено място от София. И как изведнъж всички се записаха десиденти, репресирани, като тебе и Оркаджията, като не можахте да посочите нищо конкретно, т.е. там сте се събрали едни властови ибрикчии.
--- Край на цитат ---
Точно както преди 70 години активните борци против фашизма станаха над 1 милион. Мерзки дребни душици.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---Схващаш ли каква е разликата между нас, като имаш предвид, че се изразявам съвсем пестеливо и щадящо, защото имам качеството на модератор от което ти много се оплакваш постоянно, ревеш, като една жена. Но трябва да имат предвид такива като теб, че то е за добро. Това ме кара, задължава да спазвам някакво по-сдържано поведение, в противен случай тук във форума би било едно много неудобно място за такива като тебе. И аз се появих точно в този момент в който се появи ти и още 1-2 ма, които направихте опит за неолиберален преврат, като по всички официални медии в които се тръби само едната гледна точка - тази за интереса на колонизатора. Докато съм тук си го избийте от главите, че това ще се случи.
--- Край на цитат ---
Доста скромен си също така :)
--- Цитат на: EDM electronics в Май 18, 2023, 09:01:51 am ---И престани да се оплакваш на dimelsoft постоянно, че изглеждаш, като жена. Оправяй се сам, не търси помощ.
--- Край на цитат ---
Поне трябваше да научиш как се пише ника на уважавания от всички нас администратор :) Или не ти стигат пермишъни да ме изтриеш тотално от форума, и именно ти му ревеш на рамото? :) Не забравяй, че все още съм модератор в един друг форум, който се движи от същия енджин, и ми е известно с какви инструменти разполага един модератор...
И да не превръщаме темата в кръчмарска свада:
Взето оттук: https://t.me/s/MykolaOleshchuk
Явно она счупен Патриот не е чак толкоз счупен, или дори само с един останал резултатите пак са прекрасни за нашата демокрация :)
VITAN:
Кехая,
"...По словам министра, Россия не запускала столько «Кинжалов», сколько украинские военные всякий раз «сбивают».
«Причём количество этих «украинских перехватов», а кто там действительно управляет американскими комплексами ещё большой вопрос, — в три раза больше, чем мы пускаем», — сказал он.
Шойгу добавил, что с типом ракет ВСУ «всё время ошибаются».
«Потому и не попадают», — сказал глава Минобороны...."
Поздрав от самоходният дед Байдън:
https://cs14.pikabu.ru/video/2022/03/22/1647939515222898824_640x360.webm
"У нее такая же боеголовка, как у любой другой ракеты. Большой разницы нет, кроме того, что ее почти невозможно остановить" Дж. Байдън
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Май 18, 2023, 08:11:17 pm ---Кехая,
"...По словам министра, Россия не запускала столько «Кинжалов», сколько украинские военные всякий раз «сбивают».
--- Край на цитат ---
А, то значи като бройката на унищожените от ватенките Хаймарс-и :)
Ksurnev:
Витя, нали знаеш, как дяволът как чете евангелието? 8)
Джул, тоя път кинжала пак е бил мъжки и им казал "опять схватили зонтик осла"
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия