Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (107/919) > >>

VITAN:
Кехая,

Младостта ми по бай Тошово време мина през/в няколко града. И никъде нямаше наркомани.
Май имаше приказка, че у Софето чат-пат "се срещали по икиндия", ама мнооо рядко.
И тогава, и сега не сте еталон какво се случва в България...
И тогава, и сега живеете за нейна сметка.

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 13, 2023, 12:44:23 am ---ЕДМ-е, пусни в интернет едно търсене за "Сиси Графинята" преди да обясняваш как по бай Тошово веме не е имало наркомани. Синьото кафе ми беше горе-долу в района, висял съм там достатъчно дълго, познавах бегло Сиси и тайфичката около нея. Това че в Работническо дело не пишеха за тези хора, не значеше че ги нямаше.

--- Край на цитат ---

Горелка, имам чувството, че си член на американската църква на дявола.
Не ти ли прави впечатление, че или защитаваш джендар идеологията, или фашизма /ако помниш бях те баннал временно за проповядване на фашизъм/, или ще правиш ЛЪЖЕисторическа пропаганда, я че не е имало баташко клане, я че Ботев и Левски били турци, пощлостта наричаш изкуство, а сега гледам си се заел да защитаваш и наркоманията, като лъжеш като влашки циганин, че по време на Великия другар Тодор Живков от Комунистическата партия, се продавали наркотици.

Не само, че по време на комунистите не е имало наркотици, но дори и квартирни кражби не е имало. Не е имало метални врати и решетки по жилищата, защото не е имало нужда. Ха си посегнал, ха са ти смазали кокалите. Аз съм привърженик на тези методи на опазване на обществения ред.

Изолирани случаи може и да е имало, все пак и тогава са се извършвали престъпления, но да правиш сравнение с днешното положение ми се струва, че или си голям инат или си тотал щета - за бракуване /претопяване/.

Михаил Кузмов да не си мисли, че е нещо по-различен от теб. И той е същия.
Будиста със светлата душа, да не се окаже, че и той на дела и мисли се кланя на американския бог с двата рога, хич да не си мисли, че като е казал, че му е светла душата, ще получи индулгенция.  :D

Да дойде и да ми обясни, как аз съм бил комунист, а той големия демократ. Когато е приказвал, да му е мислил. Току-така няма да оставя нещата да се размият, трябва да се изяснят, като душата му.  ;D

Ksurnev:
Малко, но полезно да се знае.

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 13, 2023, 07:56:23 pm ---... като лъжеш като влашки циганин, че по време на Великия другар Тодор Живков от Комунистическата партия, се продавали наркотици.

--- Край на цитат ---
Ще кажа само "каптагон", останалото е добре сам да си го попрочетеш...

--- Цитат на: EDM electronics в Май 13, 2023, 07:56:23 pm ---.. Не само, че по време на комунистите не е имало наркотици, но дори и квартирни кражби не е имало.

--- Край на цитат ---
Щот нямаше какво да се краде. Какво да свиеш от съседа? А, да... сетих се... чистчките от Жигулата. Или и песента на Тодор Колев е само художествено преувеличение? :)

--- Цитат на: EDM electronics в Май 13, 2023, 07:56:23 pm ---Да дойде и да ми обясни, как аз съм бил комунист, а той големия демократ

--- Край на цитат ---
Не си комунист. Комуниста още строи комунизма на две смени, а ти само си бъркаш в ... пъпа. По времето на великия бай Тошо щяха да те обявят за тунеядец и да те порицаят пред колектива :)

EDM electronics:

--- Цитат на: juliang в Май 14, 2023, 05:20:48 pm ---Ще кажа само "каптагон", останалото е добре сам да си го попрочетеш...

--- Край на цитат ---
Продължаваш да твърдиш, че по време на Великия другар Тодор Живков са се продавали наркотици - каптагон и е имало наркомани? Не мислиш ли, че повечето тук са живели по онова време и знаят, че нито са виждали, нито чували за продажба на наркотици или наркомани? Лъжец! Нима намекваш за конспирация  ;), че тогава властта е търгувала с наркотици, щото така си чувал/чел? Ти конспиратор ли си?  :D

--- Цитат на: juliang в Май 14, 2023, 05:20:48 pm ---Щот нямаше какво да се краде. Какво да свиеш от съседа? А, да... сетих се... чистчките от Жигулата. Или и песента на Тодор Колев е само художествено преувеличение? :)

--- Край на цитат ---
Отново говориш глупости. Какво повече имаш днес ти оттогава? Нима мислиш, че трите счупени западни дарака /всички на стойност материалите за ремонт на една баня/, които имаш са някакво имане? Какво ценно имаш вкъщи за крадене, което го е нямало едно време? Какво да ти вземат, телевизора който струва 300 лв. или да ти вземат батерията на мивката в банята, дето си я навирил в небесата и е закачена на стената?  ;D Навремето поне във всяка къща е имало по няколко простира суджуци по терасите - натурал гевайзен  ;). Сега прегладнели наркомани и гастрольори-крадци основно търсят пари от жилищата и бижута, никой не  мъкне телевизори, защото не може да бяга с тях.

--- Цитат на: juliang в Май 14, 2023, 05:20:48 pm ---Не си комунист. Комуниста още строи комунизма на две смени, а ти само си бъркаш в ... пъпа. По времето на великия бай Тошо щяха да те обявят за тунеядец и да те порицаят пред колектива :)

--- Край на цитат ---
Ааааа, айде сега не съм бил комунист, то и ти не си капиталист, но си много заблуден демократ. Будиста със светлата душа и той май не е комунист.  Той май събира принадена стойност - трупа много капитали и ненавижда комунистите. :D
Комунизма се подготвя от запада, той и там е роден впрочем, но няма да е съветския комунизъм, а ще е изтребизъм. Въвеждането на базовия доход е западен експеримент, а социалните помощи за безработица и пр. имат същия ефект. Понеже все повече професии ще станат излишни поради развитието на технологиите, а в сектора услуги вече няма свободни ниши, трябва на тия дето ти ги наричаш - си бъркат в пъпа, да им осигурят доход против бунтулуци. Но къде го дават така, защо другия да работи и да взима почти толкова с тоя дето няма да работи? - има уловка тук. А тя се намира в консумацията на червеи, мухи, хлебарки, ларви и принтирано месо. След време всички тия на доход от западния комунизъм ще могат да си позволят само такава храна. Ядеш и знаеш, че живота ти се съкращава в пъти. После ще ти кажат, ако не се ваксинираш ти спираме комунистическия доход и ти доброволно си слагаш N-бустара.

После викаш нямало конспирации. Прочел си там една книга за осмиване на конспирациите, допаднала ти и викаш това е абсолютната истина, другите патки пасат.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия