Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 03:21:59 pm ---В държавата ни се намират чуждестранни окупационни военни бази и около 10 000 чужди войници
--- Край на цитат ---
Данни откъде почерпи, или Пламен Пасков ти нашепна тая цифричка?
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 03:21:59 pm ---На следващо място, обществена тайна е, че 80% от българите са русофили
--- Край на цитат ---
Аз мисля че са поне 97%.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 03:21:59 pm ---Да не говорим, какви манипулации на изборния вот правят колониалистите у нас. Никога с избори не е отразяван реалния вот, всичко е една лъжа и измама.
--- Край на цитат ---
В момента все още са активни ВСИЧКИ видеа с броенето на бюлетините на ВСИЧКИ секции. Можеш да загубиш няколко години да гледаш и да се убедиш с очите си че резултатите са равни на официално оповестените. Но ти естествено няма да го направиш, защото ти е по-лесно да вярваш на някакви измислици за манипулации.
EDM electronics:
Виждам, че нямаш какво да противопоставиш на фактите.
И не е важна точната цифра, а фактите по принцип. Никога в България не е имало руски войски и бази. Русофилска България ще трябва насила да заема позиция анти Русия, щото една шепа неолиберални лайна подкрепят колониалния началник. А той рано или късно ще бъде изхвърлен със шутове - това трябва да ти е ясно. Няма да се примири народа с това положение.
Един ден ще лъсне цялата истина за лъжедемокрацията в България.
Властта ще бъде взета от малцинството. Малцинството трябва да се подчинявате на мнозинството - това е демокрацията.
Ако дядо ти възкръсне, ще иска да се върне обратно, като те види какъв гей-защитник си и на деня на антифашизма развяваш фашистки идеологии.
juliang:
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 04:41:25 pm ---Виждам, че нямаш какво да противопоставиш на фактите.
И не е важна точната цифра, а фактите по принцип.
--- Край на цитат ---
Давай факти де. Аз давам факти, вие крещите че са манипулации.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 04:41:25 pm ---Никога в България не е имало руски войски и бази.
--- Край на цитат ---
Най-голямото учение в България за всички времена беше командвано от руски генерал. Учението ако не ти е ясно си е тренировка за война. Питам аз "Що руски генерал командваше българско учение?"
В баирите покрай Самоков имаше площадки за ракети със среден обсег на действие. В пещерите под скалите имаше и ракети. Но нямаше бойни глави. В поделението в Самоков нямаха и кодовете за изстрелването на тези ракети. При евентуален проблем с Турция и Гърция от Одеса щяха да дойдат подходящите глави и обучените оператори. Това ти го казвам от член на семейството, който си изкара там войниклъка.
Толкоз по въпроса "нямаше руски военни".
А, да... вероятно вече се досещаш къде работих няколко години преди 1989-та... Е там редовно идваха съвЦки колеги да огледат к'во точно правим и дали не правим нещо, дет не трябва да правим или нещо за което те не знаят че правим... Това вече ти го казвам от първо лице.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 04:41:25 pm ---... Русофилска България ще трябва насила да заема позиция анти Русия, щото една шепа неолиберални лайна подкрепят колониалния началник.
--- Край на цитат ---
Само до преди 2-3 години почти нямаше българин, който да изпитва някаква неприязън към Русия. Руснаците бяха добре дошли на почивка в България, дори да си купуват имоти по нашето Черноморие и другите ни курорти. Визи се издаваха по облекчената процедура. Да, имаше няколко откачени политици дето ореваваха студиата, имаше някакви плахи изказвания относно МОЧА... но всичко беше общо-взето приятелско.
Ти сега ми кажи какво се случи, че анти-руските настроения така избуяха? И дали българите са виновни за това?
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 04:41:25 pm ---Един ден ще лъсне цялата истина за лъжедемокрацията в България.
Властта ще бъде взета от малцинството. Малцинството трябва да се подчинявате на мнозинството - това е демокрацията.
--- Край на цитат ---
Време е да го приемеш. Властта вече е взета от мнозинството. И ако ватенките продължават да правят глупости, това мнозинство ще продължава да нараства.
--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 04:41:25 pm ---Ако дядо ти възкръсне, ще иска да се върне обратно, като те види какъв гей-защитник си и на деня на антифашизма развяваш фашистки идеологии.
--- Край на цитат ---
Възхищвам се на асоциациите които възникват в главта ти. Какво общо имат гейовете с фашизма? Ако продължаваш в тоя дух след няколко дни ще твърдиш че Вермахта и СС са били някакви гей-организации... :)
Да, разбирам напъните ти в едно изречение да се опиташ да ме обидиш няколко пъти, но... не разбра ли че това не ми действа?
EDM electronics:
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2023, 05:01:15 pm ---Давай факти де. Аз давам факти, вие крещите че са манипулации.
/quote]
Колко пъти да ти давам факти, нали ти казах, че има американски бази у нас с около 10 000 в момента войници?
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2023, 05:01:15 pm ---Най-голямото учение в България за всички времена беше командвано от руски генерал. Учението ако не ти е ясно си е тренировка за война. Питам аз "Що руски генерал командваше българско учение?"
/quote]
Какво общо има кой е командвал някакво учение, руснаците са нямали военни бази у нас.
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2023, 05:01:15 pm ---Само до преди 2-3 години почти нямаше българин, който да изпитва някаква неприязън към Русия. Руснаците бяха добре дошли на почивка в България, дори да си купуват имоти по нашето Черноморие и другите ни курорти. Визи се издаваха по облекчената процедура. Да, имаше няколко откачени политици дето ореваваха студиата, имаше някакви плахи изказвания относно МОЧА... но всичко беше общо-взето приятелско.
Ти сега ми кажи какво се случи, че анти-руските настроения така избуяха? И дали българите са виновни за това?
/quote]
Това не е вярно. Не се е променило по никакъв начин отношението на българите към Русия. А русофобията я имаше и преди СВО.
Това с визите не е народната воля, а решение на колониалната администрация под диктата на колониалния началник. Дори изгонването на руските дипломати направи едно говедо от 5-тата колона, което дори не може да говори български език.
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2023, 05:01:15 pm ---Време е да го приемеш. Властта вече е взета от мнозинството. И ако ватенките продължават да правят глупости, това мнозинство ще продължава да нараства.
/quote]
Това също не е вярно. Властта е взета от едно малцинство наричано колониална администрация. В момента в който се промени геополитическата обстановка и американците се свият в черупката си, ще видиш как бърза ще се промени риториката у нас.
Ти си нямаш представа какви са настроенията на народа извън столицата.
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
--- Край на цитат ---
VITAN:
--- Цитат на: juliang в Май 09, 2023, 05:01:15 pm ---Време е да го приемеш. Властта вече е взета от мнозинството. И ако ватенките продължават да правят глупости, това мнозинство ще продължава да нараства.
--- Край на цитат ---
Мм'да ве!
Тук имаш африканска държава (коя ли?) бивша, разбирай настояща френска колония.
Демонстрация на мнозинството: имаш на картинката от линка френско знаме с череп и кости.
https://pbs.twimg.com/media/FEf4NX5XoAUenDH.jpg
И после какво? И после кой?
Толкоз за вашата демокрация.
Жужи Кехая, сопри се малко! Той GMG се усети, че нещо "совите не са това, което са",
но то акъл се иска...
P.s.: SVP! == s'il vous plaît
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия