Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (101/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: EDM electronics в Май 09, 2023, 09:44:45 am ---Второ, аз говорих за фашизма, ти ми даваш статистика колко хиперзвукови ракети били свалени от СВО.
Не че съм те имал за особено умен, но с тези цитати на най-лъжливата пропаганда на укронацистите, тотално ми стана смешен  :). Сам се присмиваш на Витан, а всъщност ти си много зле, наистина.  :)

--- Край на цитат ---

Да си поговорим за фашизма, и за един парад. 1939 година, Брест:

https://www.youtube.com/v/__Ztie1-v7s

Това трябва да ни плаши, не нещо друго... Не моите оловни обувки и отношението ми към дядо ми.

Ksurnev:
jul,даже не си проумял какво си пуснал, ноо... всичко е от ЛУКАВАГО, на когото изглежда си почитател.

VITAN:

--- Цитат на: Ksurnev в Май 09, 2023, 12:02:21 pm ---jul, даже не си проумял какво си пуснал...
--- Край на цитат ---
Никога няма да проумее, защото е на вие с няколко науки.
Начиная от историята и логиката (москальска лъженаука, учена в училищата по времето на Сталин).

Без да си губя времето с видеото, ще напиша историческата истина, защото е важно.

Хитлер казва на Сталин - Аре влизайте до вашите стари граници в Полша... нали се разбрахме.
Сталин чака да завърши войната с Япония.
Обаче нацистите влизат по-навътре от договорката.
Сталин вика: - Абе, я се връщайте назад, що за договорка е това?
И така, на въпросният "парад" съветские войски гледат как немците се изтеглят...

Я да погледна видеото... Упс, провокативен монтаж за кухи лейки, подменящ историческият факт, който описах по-горе.

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Май 09, 2023, 12:26:22 pm ---... Хитлер казва на Сталин - Аре влизайте до вашите стари граници в Полша... нали се разбрахме.
Сталин чака да завърши войната с Япония.

--- Край на цитат ---
А ако китайците и монголците решат да се върнат на старите си граници? :) Ще приветстваш ли това действие, поправящо вековната несправедливост? :)

EDM electronics:
Оловните обувки /Горелкаджията/ яко е обладан от пропагандата с лъжи.
Много е важна позицията, която човек ще заеме в живота, да различава доброто от злото. Това коя страна ще заемеш има важно значение в задгробния живот. Бил си прост, лош си бил, неблагодарник - ще плащаш с вечни мъки.

Обладан е от нечисти сили. Трябва му екзорсист.  :D
Будиста със светлата душа да се намеси, да го освободи от това.  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия