Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване

Това трябва да ни плаши "епизод 2"

<< < (906/919) > >>

juliang:

--- Цитат на: VITAN в Септември 08, 2024, 07:19:15 pm ---Всеки ден трябва да благодариш на EDM,
че не те е затрил безвъзвратно,
след което да загубиш половината смисъл на живота си.

--- Край на цитат ---
От цялата си душа съм му благодарен че ми осигурява ежедневна забава :)

EDM electronics:
Аз щот пък не се забавлявам, в перманентен стрес съм и ми секна вечерния секиш  :D, сутрешния не.  ;D

h2motor:
  epwpixieq-1, други сега няма да тръгнат да правят такива реактори, първо нямат торий който в Китай е отпадък иначе, т.е. цената му клони към нула. Второ цените за построяване на реактори в Китай при тази индустрия която имат и нищо специално няма да построят за тези реактори, те оборудването го имат и се използва, това ще е още работа за това оборудване. Съответно цената там е много ниска и приемлива. Това са непреодолими пречки за другите. Разбирам те, тория е 3 пъти повече от урана.
 Има друго нещо за което казват - по този другия начин с изотопите ще се произведе 9 пъти повече отколкото е енергията във всички други познати енергийни източници. На това може да стане така че да му се даде ход.

juliang:

--- Цитат на: h2motor в Септември 08, 2024, 07:48:01 pm --- Има друго нещо за което казват - по този другия начин с изотопите ще се произведе 9 пъти повече отколкото е енергията във всички други познати енергийни източници. На това може да стане така че да му се даде ход.

--- Край на цитат ---
Ми да му дават. Но чудно защо никъде по света не се напъват да го внедряват. Точно както до преди 15 години никой по света не се напъваше да прави електромобили. не знам к'во има стана, в момента всяка една автомобилна компания пуска електромобили. Защо ли... сигурно щото е модно :)

h2motor:
juliang, дали ще излезе истината, тогава е имало подкарани така хора които са били шумкари преди това.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия