Животът- начин на употреба! > Политика, религии, себеосъзнаване
Това трябва да ни плаши "епизод 2"
h2motor:
juliang, и в момента има работещи малки ядрени реактори незаконни в САЩ. На моменти откриват някой, но не вдигат шум. Има и много които никой не е открил или предал на властите.
ТЕЦ не е незаконен, лесно ще се узакони. Нашите тецове са с машини - сбиршайн, от различни места са купувани. Няма дори най малка и елементарна причина да се продадат на руснаците..пардон украинците. Не знам що за хора са, но все гледат да вземат на някой и едната риза. Не им ли е неудобно, това не е цивилизовано. Когато държавата продава би трябвало да каже какво ще направят със сумата, а с нея частта от машините която е същата като за ТЕЦ не може да се купят.
VITAN:
--- Цитат на: h2motor в Септември 05, 2024, 03:34:25 pm ---Не им ли е неудобно, това не е цивилизовано.
--- Край на цитат ---
Ти на кой свят живееш!?
Много си е цивилизовано даже! Англо-саксонска цивилизация.
Покрива и евро-атлантическите ценности.
Това е част от препоръчителната литература за четене за деца трети за четвърти клас в софийско училище. Джендърска литература...
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10160466446427548&id=675202547&rdid=NUyErSYH3xxlXoOM
Има пуснати и европейски "образователни" програми за мигрантите - на практика как да им се ***, да им е по-кеф.
Тролевете, ако мислят, че всичко е празни приказки, че това в България няма да дойде!:
Да ходят да се изхождат в OFFnews, OFFroadNews и пр.
juliang:
--- Цитат на: VITAN в Септември 05, 2024, 03:55:21 pm ---Това е част от препоръчителната литература за четене за деца трети за четвърти клас в софийско училище. Джендърска литература...
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10160466446427548&id=675202547&rdid=NUyErSYH3xxlXoOM
--- Край на цитат ---
Витко, а провери ли каква е книгата, или се довери безпрекословно на казаното във фейсбук-а, в който дори нямаш акаунт? :)
--- Цитат ---„Истории за момичета бунтарки“ събира историите на 100 изключителни момичета и жени от миналото и настоящето, които да вдъхновят читателките да се борят за мечтите си и да вярват, че могат да променят света към по-добро. Сред тях са Астрид Линдгрен, Вирджиния Улф, Джейн Остин, Евита Перон, Екатерина Велика, Елизабет I, Клеопатра, Коко Шанел, Маргарет Тачър, Мария Калас, Мария Кюри, Мария Монтесори, Мишел Обама, сестрите Бронте, сестрите Серина и Винъс Уилямс, Фрида Кало, Хилъри Клинтън, Хипатия и др.
--- Край на цитат ---
Чакам да кажеш кое е училището, където тая книаг е препоръчана.
И честно... още малко ми трябва и почвам да мятам жълтини дето и мен ще ме е срам да ги гледам... :) Това с Путин във фризера ще ти се види като Държавен вестник по достоверност.
Михаил Кузмов:
https://www.actualno.com/europe/chetvyrti-razrabotchik-na-hiperzvukovite-tehnologii-na-putin-be-osyden-za-dyrjavna-izmjana-news_2293590.html Да споделя малко клюки!
juliang:
Днес е една срамна дата в българската история:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия